- 18,002
- 8,606
- 113
dost telekom basit takım değil partiyi mega ile oynarken izledim çöplerPartizen telekomu yener değerlendir istersen.
dost telekom basit takım değil partiyi mega ile oynarken izledim çöplerPartizen telekomu yener değerlendir istersen.
dost başında obra var ya. o yüzden ağır basıyor. yoksa ben de güvenmen partizana deplasmanda kolay kolay.dost telekom basit takım değil partiyi mega ile oynarken izledim çöpler
rast gelsin.
obrada değiştirmez dost telekom bayağı iyidost başında obra var ya. o yüzden ağır basıyor. yoksa ben de güvenmen partizana deplasmanda kolay kolay.
Yolunu kaybetmişsin sen Allah akıl versin gül geç bakalımIlk mesajin cok anlamli oldu knki 😂😂😂
OBRADOVICCC'in askerleriyiz
Valla mesajını görmedim bende tam onu almıştım dostrast gelsin.
yanlış tercih yinede şansın bol olsun dost telekom kale
Hadii ben kaybetim sen niye kaybettin knki ne isin var burdaYolunu kaybetmişsin sen Allah akıl versin gül geç bakalım
Vito bunu beğendi sağ çıkarsak gece sendeyiz charloteeOBRADOVICCC'in askerleriyiz
Telekom mu kale. Partizan dum düz eder telekomuyanlış tercih yinede şansın bol olsun dost telekom kale
faullerin durumun bağlı dost. partizana aldı arkadaş zaten. getirecez öyle yada böyle bu maçıobrada değiştirmez dost telekom bayağı iyi
Bu arkadaşımız model mazur gör onu değişik ama iyidirYolunu kaybetmişsin sen Allah akıl versin gül geç bakalım
Partizan düz ederTelekom mu kale. Partizan dum düz eder telekomu
kalpler birmiş kardeşimBin yaoalim
Valla mesajını görmedim bende tam onu almıştım dost