- 3,362
- 1,404
- 113
temsilciler aktif değil 1 buçuk saattir bekliyorum gelen gidem yok buda diğer sitenin aynısını yapcak kota doldu dicek demedi demeyin
sabah temsilci yazdı bana üye oldum talep ettim 3.4 dk da geldiKaç saatte yuklendide çevirdin
Yav sitede canlı destek yok , çekim metodu yok talepler 6 saattir bekliyor. Elinde ss yok ekran görüntüsü atamiyorsun milletin ahını alıyorsun.sabah temsilci yazdı bana üye oldum talep ettim 3.4 dk da geldi
aynen öyle kaç saat oldu bonus falan yokYav sitede canlı destek yok , çekim metodu yok talepler 6 saattir bekliyor. Elinde ss yok ekran görüntüsü atamiyorsun milletin ahını alıyorsun.
Bence daha fazla kimlik bilgisi toplanmadan konu kaldırılmalı yoksa yarın öbür gün yine avukatlardan smsler yağacak icraniz var diye.
Canli desteği bulursan yazarsinbana ödendi
çevrim bitince canlı desteğe yazıosunuz ibanınıza yolluyor parayı
Deneme bonuslari hep fıs bugünBeyler bunlar osuruk çıktı bahane ayni bugun git sabah erken gel
bunlara 1tl yatıranın aklından şüphe ederimBeyler bunlar osuruk çıktı bahane ayni bugun git sabah erken gel
Üye olmayın sakin . Bekleyin üye olan arin sonuçlarını bekleyin bu iş tutarlı değil bence.
Ekli dosyayı görüntüle 423442
konu kilit bence
Talebi iptal etmişler ve bonus talep seçeneği kalkmis2076 şubat ayının 13.günü eklenir artık talep verdik bekliyoruz.