- 428
- 184
- 43
canlı desteğe bağlan düzelttir alt üst düzeltme yapıyorlar kazanırsan siliyorlar aynısı çok geldi başıma
canlı desteğe bağlan düzelttir alt üst düzeltme yapıyorlar kazanırsan siliyorlar aynısı çok geldi başıma
Baggins dir heraldeVivolebet şifre istiyor form daki şifre nefir
canlı desteğe bağlandım istedim şartları yazdılar bonus kutucuğuna baktım aktif ettimNasıl aldın
Şifre nedir bende şifre istiyorAbi bu nasıl site yaa. Sinir oldum 2 saat bonus yüklenmedi.. Canlı desteğe bağlanıyorum otomatik cevaplar veriyor.. Bunlar para falan yatırmazlar
sahtekar bu vivolet.bana 90 dk.içinde yüklenir dediler.şimdi de kampanya saati geçti diyor temsilci saatinden önce üye oldum ve hatta önceki temsilci ile olan görüşmenin ekran görüntüsünü gönderdim bana hala kampanya bitmiştir diyorCanliya baglan sor kardes. Buraya yazinca ne oluyor?
bakiyem şu an 175 kalan çevrim 50 bakalım çevrim sonrası 200 barajını aşarsam çekim vereceğimBu siteden biri çekim yapsın , bende bu işi bırakmazsam eğer adam değilim ... Bildiğin Vannisterroy bunlar
shiredan bilbo baggins diyeydin iyiydi nede olsa yüzük sahibi adam. bi de kaybol diyenin anasına avradına bi kalay çekseydin süper olurmuş. it oğlu itlere bak hele sen.Canlı desteğe dedimki beni gondordan frodo baggins gönderdi bonus istiyorm kaybol bonus bitti dedi
Bilbo biraz sahtekar ya ismimi telafuz etmedim frodo adamın dibi yinede sözü senettir dedim ama yine yemedishiredan bilbo baggins diyeydin iyiydi nede olsa yüzük sahibi adam. bi de kaybol diyenin anasına avradına bi kalay çekseydin süper olurmuş. it oğlu itlere bak hele sen.