- 14,404
- 4,743
- 113
Bol şanslar reisŞakira abimi gördüm vurur ortasahadan dedim bakalım görücez. Konu içinde aktif gördüğüm 2 kişiye bi malt parası atarız 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 284721
Bol şanslar reisŞakira abimi gördüm vurur ortasahadan dedim bakalım görücez. Konu içinde aktif gördüğüm 2 kişiye bi malt parası atarız 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 284721
4 bin bastık la bunaBen sebastian sewer
Sen simfi 20 30 40 bin.basiyom dion 2 kisiye malt diyon .ben sebastian sewerim porsiyonu 150 tl den.basliyo dost
Geldik geldik bol şans dostumDubai Tatili olmayınca konuya gelende yok aw bu ne
Bol sans kırmızı tuborg olsun lütfenŞakira abimi gördüm vurur ortasahadan dedim bakalım görücez. Konu içinde aktif gördüğüm 2 kişiye bi malt parası atarız 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 284721
Bol şans broŞakira abimi gördüm vurur ortasahadan dedim bakalım görücez. Konu içinde aktif gördüğüm 2 kişiye bi malt parası atarız 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 284721
Rich man 😂Şakira abimi gördüm vurur ortasahadan dedim bakalım görücez. Konu içinde aktif gördüğüm 2 kişiye bi malt parası atarız 😂😂Ekli dosyayı görüntüle 284721
Nerden biliyon atamicağınıIsvicre 11 sut atamazki 5 belki paran varsa 5.5 altina bass
HayırlısıDüşündüğüm oldu ilk gol Portekiz gelirse iyi olur diyordum bakalım
🤔Nerden biliyon atamicağını
Rahat usta son 10 dk 5 şut rahat çeker İsviçreDüşündüğüm oldu ilk gol Portekiz gelirse iyi olur diyordum bakalım