Reis vbette sana %200 para yatırma bonusu geldimi acabaMac 80 den sonra uzatmalarla cok faul olucak o dkkLar
Reis vbette sana %200 para yatırma bonusu geldimi acabaMac 80 den sonra uzatmalarla cok faul olucak o dkkLar
Aw burda kimseye yok demiyoz sabahtandir kime desek yok çekiyorWallahi yok hepsini ickiye verdik.ne kazandin volkan atsin.sana cek.geri ode
Bu form paylaşmıştı iki gün önce dün gece eklenmiş 50 spin big basstaHangi oyunda neye ustam
Valla olsa ben atardım ahmo tanıyorum seni dün 8.5 euipspor yüzünden gititAw burda kimseye yok demiyoz sabahtandir kime desek yok çekiyor
Carsamba saat 09.00 da 20 k yatacak onu bkliom@sukes1982 kanka para varmı şu sahabet spin eklemiş AMK anca bonuslara kazaniyoruz
Güzel vermiştir o oyun 200 300Bu form paylaşmıştı iki gün önce dün gece eklenmiş 50 spin big bassta
Ne ucan ne kacan awBu form paylaşmıştı iki gün önce dün gece eklenmiş 50 spin big bassta
Sabah uçaktan 20k çektim 17k borç odedim 3k da yedim olsa bn atardm sana ortkAw burda kimseye yok demiyoz sabahtandir kime desek yok çekiyor
Ahshajks olsa aninda 1000 atiorum biliosunAw burda kimseye yok demiyoz sabahtandir kime desek yok çekiyor
Volkanı dolandırmış biri amk oda bize güvenmiyor awNe ucan ne kacan aw