- 8,752
- 2,958
- 113
15 27
OhaaaHesabıma girip benim çekim işlemimi iptal edip kendi papara hesabına çekim yapan hangi orospu çocuğuysa onun anasini bacısını yedi sülalesini sikiyim orospu doğurduğu
Cekim mi yapmislarHesabıma girip benim çekim işlemimi iptal edip kendi papara hesabına çekim yapan hangi orospu çocuğuysa onun anasini bacısını yedi sülalesini sikiyim orospu doğurduğu
Valla yedek medek gelen giden 3 Luk atıyorFener farkı açınca hemen yedekler giriyor
Şimdi mi dost banada yaptılar geçen gün şerefsizler bahsin hiç tadı kalmadı artıkHesabıma girip benim çekim işlemimi iptal edip kendi papara hesabına çekim yapan hangi orospu çocuğuysa onun anasini bacısını yedi sülalesini sikiyim orospu doğurduğu
Yapma yaw geçmiş olsun kendi adına değilse site nasıl yolluor paparayaHesabıma girip benim çekim işlemimi iptal edip kendi papara hesabına çekim yapan hangi orospu çocuğuysa onun anasini bacısını yedi sülalesini sikiyim orospu doğurduğu
Hayda isim tutmadımi ödememesi gerek siteninHesabıma girip benim çekim işlemimi iptal edip kendi papara hesabına çekim yapan hangi orospu çocuğuysa onun anasini bacısını yedi sülalesini sikiyim orospu doğurduğu