- 4,561
- 4,826
- 113
Sıradaki kurban Mehmet ali Sünkar
Bumuymus yapanSıradaki kurban Mehmet ali Sünkar
Bu mu almış dostSıradaki kurban Mehmet ali Sünkar
Bol sanslarArkadaşlar aktif olanlardan seçeceğim 2-3 kişiye şans parası aticam. Teşekkürler şimdiden bol şans Ekli dosyayı görüntüle 282556
Geçmiş olsun miktar yüksek miydiSıradaki kurban Mehmet ali Sünkar
Az önce adı Volkan AYBEK di.... Şimdi Mehmet Ali Sünkar oldu. Ya bu pic yada birisinin daha hesabına girip cekim yaptı
Bence bu pic çünkü parayı kendi hesabina cekebilmesi için hesabı onaylatmasi lazımAz önce adı Volkan AYBEK di.... Şimdi Mehmet Ali Sünkar oldu. Ya bu pic yada birisinin daha hesabına girip cekim yaptı
Bunların hepsi sitenin adamı kiralama yöntemiyle aldıkları hesaplara cekiyolar bence site bile bile ödüyor bu parayıSıradaki kurban Mehmet ali Sünkar
Senin parani mehmet ali sünkar cekmis. Buda sitenin hatasidir. Senin adina olmayan bir hesaba cekim gonderemez.
Isım nasıl degıstırebılıyo hemenAz önce adı Volkan AYBEK di.... Şimdi Mehmet Ali Sünkar oldu. Ya bu pic yada birisinin daha hesabına girip cekim yaptı
Canlı desteğe 15 dakika boyunca iptal et dedim etmedi etmedi ödendi olunca geç kaldınız beyefendi dedi böyle kanı bozuk bunlarBunların hepsi sitenin adamı kiralama yöntemiyle aldıkları hesaplara cekiyolar bence site bile bile ödüyor bu parayı
Hangi site hacım buCanlı desteğe 15 dakika boyunca iptal et dedim etmedi etmedi ödendi olunca geç kaldınız beyefendi dedi böyle kanı bozuk bunlar
Senin parani mehmet ali sünkar cekmis. Buda sitenin hatasidir. Senin adina olmayan bir hesaba cekim gonderemez.
Geçmiş olsun dost bana dusmez ama yüksek oynuyorsun sen vbett perabet gibi sitelerden şaşma benceEkli dosyayı görüntüle 282579
Oynamayın abi bu siteden yazıktır günahtır
Vbette kaç defa oldu aynı olay 2 aşamalı güvenlik varken oldu hemde vbet mi güvenilirGeçmiş olsun dost bana dusmez ama yüksek oynuyorsun sen vbett perabet gibi sitelerden şaşma bence
KulisbetHangi site hacım bu
Hesap onaylı olmadığı sürece degistirirIsım nasıl degıstırebılıyo hemen