Bana da böyle dediler şimdisite veriyorr 100 aldık
Bana da böyle dediler şimdisite veriyorr 100 aldık
Reis ne zaman talep ettin ve ne zamanda geldi bonusunsite veriyorr 100 aldık
30 dk oldu knka rulette renk girdim 101 oldu 100 talep verdim papara 15 dk da geldiReis ne zaman talep ettin ve ne zamanda geldi bonusun
yalan.bonus ekleyince çejim icin 100 tl.yatirim.Bu geri zekali sitede 100 tl.yatirim istiyor.
Uyelik olusturan herkese, hicbir para yatirma sarti olmaksizin 20 TL hediye bonus Onwinden! Daha fazlasi icin www.onwin3.com tiklayiniz !
Şimdi mı yattı kardesim5 6 saat sonra eklendi
Ne zaman talep vermiştin5 6 saat sonra eklendi
ÖNCE OKUMA YAZMA ÖĞREN !.SONRA DA YUKARDAKI İFADENİ SANA İADE EDIYORUM.BIZ NE DEDIK???? [ 100 TL.YATIRIM ISTIYOR.] DIYE GÖZÜNE Mİ SOKALIM İLKEDE?? YOKSA BÖYLE BÜYUK YAZI ILE MI YAZALIM.İKINCISI AĞZIN KÜFÜRE ALIŞMIŞ DURAMIYORSA BABANIN YAŞINDAKI BIRINE KÜFRETME EVINDE BABAN A KÜFRET!!!!yalanını kım sksın 100 yatırımlı kandırma mıllettı
Kaç saatte eklendiBana eklendı kaybetti
Herkesten özür dilerim.Ya ne kadar masumane yorum yazi yazsak olmuyor arkadas olmuyor..birileri küfredecek adam ariyor bekçi gibi forumda dikilmiş..ÖNCE OKUMA YAZMA ÖĞREN !.SONRA DA YUKARDAKI İFADENİ SANA İADE EDIYORUM.BIZ NE DEDIK???? [ 100 TL.YATIRIM ISTIYOR.] DIYE GÖZÜNE Mİ SOKALIM İLKEDE?? YOKSA BÖYLE BÜYUK YAZI ILE MI YAZALIM.İKINCISI AĞZIN KÜFÜRE ALIŞMIŞ DURAMIYORSA BABANIN YAŞINDAKI BIRINE KÜFRETME EVINDE BABAN A KÜFRET!!!!