- 2,086
- 382
- 83
10 dk oldu eklenmedi henüz
doğal usta kim bilir kaç kişi yüklendi bir andaCacik site belli musterj temsilciside 2 saatte cevap veriyo belliki bu site para falan yatrmz
Kanka doğru dedin de bu bonusu ekleme şekli biraz tuhaf değil mi eklenen de yok sanırımYaw adamlar 15 tl yatırım şartsız para vermiş yok leş site yok dolandırcı yaw bi durun canlı destek belki lunada 100 kişiye birden yazmaya calısıyo sakin ollun dostlar hemen siteyi karalamaya geçmeyin beğenmiyosan siteye girmezsin almazsın bonusu bu kadar basit herşeyi eleştiriyosunuz ama herşeyi
kankam olabilir belkide ama bak banada eklencek dedi beklicez benim lafım sana dğeil yanlış anlama onlar kendni biliyo her konuya ama her konuya eleştirmek için girenlerKanka doğru dedin de bu bonusu ekleme şekli biraz tuhaf değil mi eklenen de yok sanırım
Yok kanka ben zaten bana demedigini biliyorum lakin bunlar bu şartlarla bu işin üstesinden gelemez gibime geliyorkankam olabilir belkide ama bak banada eklencek dedi beklicez benim lafım sana dğeil yanlış anlama onlar kendni biliyo her konuya ama her konuya eleştirmek için girenler
Eklenmiyor dostumCanlı desteğe yazmadan ekleniyor mu bonus
kanka ödüyo diyenlerde var ama bakalım görücezYok kanka ben zaten bana demedigini biliyorum lakin bunlar bu şartlarla bu işin üstesinden gelemez gibime geliyor