- 2,174
- 1,499
- 113
nerrrrrdde bu site yetkilileri
Tebrik ederim3 kuponun 3 üde Clippers-Broklyn çeyrek üstü 3üde won.Ruletten 5 lira kazanıp çekin vericem.50 lirasını burada beğenenlerden dağıtım yapacağım 5 kişiye
Guerra beni de al be agaÇekimime izin verildi
Bonus alamadik dost cekilise benide eklermisin tebrik ederimÇekimime izin verildi
Yok böyle bir şey 3 de mesaj geldi telefona üye oldum girdim sürekli görüşmeden ayrıldılar alamadık şimdide bekliyoz@cafer.kader Babus 1 bucuk saat oldu tik yok
Simdi ben uye oldum otomatik herkesemi eklenecek acabaDeneme bonusu sebebi ile yoğunlugumuz mevcuttur deneme bonusu 20:00" a kadar eklenecektir. Bu alanda beklemenize gerek yoktur. Anlayışınız için teşekkür eder ve bol şanslar dilerim
talep alındı dedi
Canli cevap vermiyorki kardesim nasil eklenecek herkese mi eklenecek yoksa yine canlidan mi isteyecez8 e kadar eklenevekmiş
10 lirayla durumun mu düzelecek bilader kendini acındıran milleti gördükce sövesim geliyor zor tutuyorum kendimiKardeş durumum hiç iyi değil yine tabiki sen bilirsin sececğin arkadaşları beni de eklersen çok sevinirim kardeşim kredimde onaylanmadı red geldi
öyle deme birader gemilerden çalışırken bizim patron 5 benden alıyodu 10 senden alıyodu denize gemileri indirodu10 lirayla durumun mu düzelecek bilader kendini acındıran milleti gördükce sövesim geliyor zor tutuyorum kendimi
Destek 50 tane mesaj attım cevap verem bile yokEklenen varmı uşaklar
Utanıyor insan dost. 10tl için töbe töbe10 lirayla durumun mu düzelecek bilader kendini acındıran milleti gördükce sövesim geliyor zor tutuyorum kendimi