Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet VPN Hk

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,015
15,792
113
Telefon faturasını ödeyip hattı açık tuttukça geliyor hocam .Arada gidip geliyorum hiç sorun yaşamadım . 5 6 ay sorun yaşamadım hiç .Senin. Telekomun anlaşmalı olduğu yerel bir telekom şirketi olarak gözüküyor zaten hat . O yüzden iletilmede sorun yaşamıyorum.
Ben faturalı dan kontor luye çevirdim hattımı.
Genede sms gelir mi hocam

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,319
628
113
Ben faturalı dan kontor luye çevirdim hattımı.
Genede sms gelir mi hocam
Gelir sadece 2 ayda bir yükleme yap oradan kredi kartınla telekomun websitesinden .Orada kullandığın bankanın kartıyls yapabilirsin.Aslında daha fazla süre veriyorlar ama sen riske atma . Paket yapmana bile gerek yok telsiz kullanım ücreti ve aktiflik olması için 2 ayda bir 100 tl yüklemen yeterli

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,319
628
113
Eylülde evlenmiştim kanka
Hayırlı olsun sevindim adına düzenden sıkılacağın harika bir ülke gitmiştim ben arkadaşım var otobüsün kapısı kapansın 1 saniye sonra orda ol asla kapıyı açmıyorlar çocuk yap çocuğa neredeyse onlar bakıyor her masrafı ödüyorlar

Altanx06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
1,724
113
Yurtdisinda normal wifiden veya oradan aldığımız sim kartıyla mobil bankaya giris yapamaz miyiz dost anlamadim? Bende 21 inde yurtdisina cikiyorum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,126
76,990
113
Bankayla konuşup ip işini çözersin gitmeden

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,015
15,792
113
Bu arada sms ve herşey Türkiye deki gibi çalışıyor.
Herhangi bir sıkıntı yok