Beyler tumbetten çekim yaptım 500 lira kasamiz var toplam 5 maç yazalim, en güvendiğiniz maçları yazın hızlıca oynuyalim. Gelen paranın yarısı bende kalanı dağıtıyorum. Çok uykum var biraz seri hareket edersek şahane olur. Hadi bol şans
Orlando macı genel uste dal her baremden gelırBeyler tumbetten çekim yaptım 500 lira kasamiz var toplam 5 maç yazalim, en güvendiğiniz maçları yazın hızlıca oynuyalim. Gelen paranın yarısı bende kalanı dağıtıyorum. Çok uykum var biraz seri hareket edersek şahane olur. Hadi bol şans
Cincinati Newyork 2.5 ustBeyler tumbetten çekim yaptım 500 lira kasamiz var toplam 5 maç yazalim, en güvendiğiniz maçları yazın hızlıca oynuyalim. Gelen paranın yarısı bende kalanı dağıtıyorum. Çok uykum var biraz seri hareket edersek şahane olur. Hadi bol şans
Vasgo da gama 2.5 alt ya da iy 0 canlı su an basladıBeyler tumbetten çekim yaptım 500 lira kasamiz var toplam 5 maç yazalim, en güvendiğiniz maçları yazın hızlıca oynuyalim. Gelen paranın yarısı bende kalanı dağıtıyorum. Çok uykum var biraz seri hareket edersek şahane olur. Hadi bol şans
Huracan maçı genel 1,5 üstBeyler tumbetten çekim yaptım 500 lira kasamiz var toplam 5 maç yazalim, en güvendiğiniz maçları yazın hızlıca oynuyalim. Gelen paranın yarısı bende kalanı dağıtıyorum. Çok uykum var biraz seri hareket edersek şahane olur. Hadi bol şans
Beyler tumbetten çekim yaptım 500 lira kasamiz var toplam 5 maç yazalim, en güvendiğiniz maçları yazın hızlıca oynuyalim. Gelen paranın yarısı bende kalanı dağıtıyorum. Çok uykum var biraz seri hareket edersek şahane olur. Hadi bol şans
Vasco sabaha kadar oynansa alt biter benceVasco bahia 2.5 üst
Recife maçı karşılıklı gol var
bol şans
Seninki gelsin benimkini kupona koymamış.Vasco sabaha kadar oynansa alt biter bence