- 56,546
- 30,714
- 113
Gelmesin dost sıkıyosaBeyler bakın şimdi kasa 1819.
4 kişi sıkı takip etti. Yalnız son adıma 800 lira basicam, @Gannicus @tekalali6767 @butragueno @Yemenn0609
Bu gelirse süper gelmezse nasıl yapicaz bilmiyorum 😂
Gelmesin dost sıkıyosaBeyler bakın şimdi kasa 1819.
4 kişi sıkı takip etti. Yalnız son adıma 800 lira basicam, @Gannicus @tekalali6767 @butragueno @Yemenn0609
Sıkı takip rolü hak ettin puhahah1. Kupon
Aynısını yazmasam Bi anlamı olmaz kiLa ne yazsak aynisini yaziyon 25 e dusmedin ama 37 ye dustun hemen
cok güzel basketler var çevrimsiz bonus hariqa5000 yap 45000 bana 500 sana isine gelirmi
Gelmezsse bana 250 sana 750Beyler bakın şimdi kasa 1819.
Kanka site sır mi la puahhaha tam benlik bonus nerde bu bonusBeyler bakın şimdi kasa 1819.
Yok dost güzel kupa maçları var basketi zaten uzmanlar yapıyor biz futboldan yururuz @nişantaşı sans verirsecok güzel basketler var çevrimsiz bonus hariqa
Site sheriton dostKanka site sır mi la puahhaha tam benlik bonus nerde bu bonus
futboldan sogudum basket daha iyi valla video hakem de yokYok dost güzel kupa maçları var basketi zaten uzmanlar yapıyor biz futboldan yururuz @nişantaşı sans verirse
O neymis la ciddi mjSite sheriton dost
Vallahi la sheritonbet varya i sitede oynuyormuş yazdı da sen okumadinO neymis la ciddi mj
Bol sans
Olm ne bilim benim ödemeleri yapıyor aq iskwkwO neymis la ciddi mj
Bol şans
Şerefsiz takım ilk yarı toplam 84.5 üst aldık ilk çeyrek 10 sayı attı son beş dakikada. Sade 1 basket atti
Bol şans dost
Bol sans
Sağı solu belli olmuyor ki cakallarinŞerefsiz takım ilk yarı toplam 84.5 üst aldık ilk çeyrek 10 sayı attı son beş dakikada. Sade 1 basket atti
La siteyi soylemedin ki ayrica hic duymadim link atsana broOlm ne bilim benim ödemeleri yapıyor aq iskwkw