- 13,922
- 8,348
- 113
56 sayfa olmuş konu toplam kâr zarar durumu ne ihtiyarBukez bize vurdular gardasim...geçmiş olsun..telafi edersin umarim
56 sayfa olmuş konu toplam kâr zarar durumu ne ihtiyarBukez bize vurdular gardasim...geçmiş olsun..telafi edersin umarim
İyi gecelerPaket olduk, destek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum, elden birşey gelmez. Herkese iyi geceler diliyorum
Bol sansİlk kupon bu sefer alt
Kar yok dağıtımını çıkarınca56 sayfa olmuş konu toplam kâr zarar durumu ne ihtiyar
5k ile başladı 18 falan yapti dağıtım yaptı sonra bidaha 5 attı lose56 sayfa olmuş konu toplam kâr zarar durumu ne ihtiyar
zarar yoksa iyi gibi o zamanKar yok dağıtımını çıkarınca
Kişi başı ne kdr attı la bro 8k falan kar.olmaliydi 8k mi dahitti adamKar yok dağıtımını çıkarınca
Tek kar 10 kişiye falan şans vermesi,özel msjlar haric
Zararı yok sanırım..zarar yoksa iyi gibi o zaman
Iyi geceelr dost tekrardan kesene bereketPaket olduk, destek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum, elden birşey gelmez. Herkese iyi geceler diliyorum
Bu yatan kupon zaten 5 kKişi başı ne kdr attı la bro 8k falan kar.olmaliydi 8k mi dahitti adam
İyi geceler kardeş etkinlik için tekrar tskrlerPaket olduk, destek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum, elden birşey gelmez. Herkese iyi geceler diliyorum
Sağlıcakla kal kardeşim...yüreğin güzel,,olurda basın sikisirsa çekinme özele gel..varsa paylaşırım senin gibi paylaşmayı seven yigitlere kapım açık daima..var olasinPaket olduk, destek veren arkadaşlara teşekkür ediyorum, elden birşey gelmez. Herkese iyi geceler diliyorum
iyi geceler suvatımIyi geceler beyler herkese
400x12Kişi başı ne kdr attı la bro 8k falan kar.olmaliydi 8k mi dahitti adam
Aynı maça 250 yetiştirip 173 den alt aldım..yattı..kimse yok mu ya şans parasıyla roll açacak vakit geçsin muhabbet olsun