- 87,781
- 47,708
- 113
Sen kazan yeterki kardeş.bol sansBeyler herkese teşekkürler şimdi 2. Adımı yapiyorum eğer bu da tutarsa konuyu takip eden bütün arkadaşlara dağıtım yapmaya calisicam
Sen kazan yeterki kardeş.bol sansBeyler herkese teşekkürler şimdi 2. Adımı yapiyorum eğer bu da tutarsa konuyu takip eden bütün arkadaşlara dağıtım yapmaya calisicam
Hadi bol sans vurucu vur gelsinBeyler herkese teşekkürler şimdi 2. Adımı yapiyorum eğer bu da tutarsa konuyu takip eden bütün arkadaşlara dağıtım yapmaya calisicam
Bol kazançlarBeyler herkese teşekkürler şimdi 2. Adımı yapiyorum eğer bu da tutarsa konuyu takip eden bütün arkadaşlara dağıtım yapmaya calisicam
Vur davulcu davulaHadi bol sans vurucu vur gelsin
Olsunda kilciklida olur son saniyede gelsinUmarım kılçıksız wom olur
Sen aksiyon seviyorsunOlsunda kilciklida olur son saniyede gelsin
Evet, baya süre sayı atmadılar millet alta abandi sonra onlar da altcilara abandiŞikeyle kaybediyorum hep şikeyle.kazandikmi simdi
Palamut olsunOlsunda kilciklida olur son saniyede gelsin
Yaşlandım ben son saniye heyecanı sevmem dostOlsunda kilciklida olur son saniyede gelsin
Aynen benim futbollar bile tenisten daha çok sarioNeyse adam basketçi bari.tenis maçı beni bayiyor
Katılım var mı dostumBeyler herkese teşekkürler şimdi 2. Adımı yapiyorum eğer bu da tutarsa konuyu takip eden bütün arkadaşlara dağıtım yapmaya calisicam
Bol şans diliyorum dostum
Saplaaa bol şanslar dost
Bitti dost 😃Katılım var mı dostum