- 13,456
- 7,989
- 113
PekiWonladik katılan herkese teşekkürler, bana izin verirseniz liste cikarticam, bu sırada para da gelir
PekiWonladik katılan herkese teşekkürler, bana izin verirseniz liste cikarticam, bu sırada para da gelir
Tabjki dost müsaade seninWonladik katılan herkese teşekkürler, bana izin verirseniz liste cikarticam, bu sırada para da gelir
Böyle bir niktende zaten sitelere vuran adam cikmaliydi...tkr TepriklerWonladik katılan herkese teşekkürler, bana izin verirseniz liste cikarticam, bu sırada para da gelir
Uğraşmak istemezsen ben dagitayim istersenWonladik katılan herkese teşekkürler, bana izin verirseniz liste cikarticam, bu sırada para da gelir
Fitili ateşleme dostum etkinlik sahibine bırakalım onu 5,6 kişi 2. Adımın ortalarında geldiBenim bi amacım yok ama toplasan ilk won gelene kadar 7 max 8 kişi anca vardır
Maç bitti halen çay gelecekBöyle bir niktende zaten sitelere vuran adam cikmaliydi...tkr Teprikler
Hic o işe girme roll sahibi ne yapiyosa yapsin ortalik 56 olur yoksaBenim bi amacım yok ama toplasan ilk won gelene kadar 7 max 8 kişi anca vardır
Wonladik katılan herkese teşekkürler, bana izin verirseniz liste cikarticam, bu sırada para da gelir
Kankam ben şöyle yapicam, açık açık söylüyüm burada destek olan herkese yardımcı olucam 5 k ile başladık kasa şuan 18 k kendi kârımı alıp gerisini dagiticamBenim bi amacım yok ama toplasan ilk won gelene kadar 7 max 8 kişi anca vardır
Foncu musunUğraşmak istemezsen ben dagitayim istersen
Foncu merhabasini verdi pauahahaUğraşmak istemezsen ben dagitayim istersen
Para gelse çay alacağız )Maç bitti halen çay gelecek
Faize yatiracaktıkFoncu musun
Bokunu da çıkarma dost adam başı belirle birseyKankam ben şöyle yapicam, açık açık söylüyüm burada destek olan herkese yardımcı olucam 5 k ile başladık kasa şuan 18 k kendi kârımı alıp gerisini dagiticam
Senin gibi vurucu herkese lazımKankam ben şöyle yapicam, açık açık söylüyüm burada destek olan herkese yardımcı olucam 5 k ile başladık kasa şuan 18 k kendi kârımı alıp gerisini dagiticam
Su an evde ağlıyorum dostumKankam ben şöyle yapicam, açık açık söylüyüm burada destek olan herkese yardımcı olucam 5 k ile başladık kasa şuan 18 k kendi kârımı alıp gerisini dagiticam
Kazancın daim olsun dostumKankam ben şöyle yapicam, açık açık söylüyüm burada destek olan herkese yardımcı olucam 5 k ile başladık kasa şuan 18 k kendi kârımı alıp gerisini dagiticam
Faize yatırılırFoncu merhabasini verdi pauahaha
Kafana göre dost hadi bakamKankam ben şöyle yapicam, açık açık söylüyüm burada destek olan herkese yardımcı olucam 5 k ile başladık kasa şuan 18 k kendi kârımı alıp gerisini dagiticam