- 9,097
- 6,394
- 113
Bı bayan çağırın peçete tutsunUğraşmak istemezsen ben dagitayim istersen
Bı bayan çağırın peçete tutsunUğraşmak istemezsen ben dagitayim istersen
Vay be, helal olsun. Birin bin olsun hep dostum kesene bereketKankam ben şöyle yapicam, açık açık söylüyüm burada destek olan herkese yardımcı olucam 5 k ile başladık kasa şuan 18 k kendi kârımı alıp gerisini dagiticam
O degil head hunter kim acabaFaize yatırılır
İyi biridir ayın 6 sinda üye olmuşO degil head hunter kim acaba
Benim multimO degil head hunter kim acaba
Yüreğine sağlık kardeşim....siteye bırakmadın ya ,,kan emiciler gulecegije biz gülelim..Kankam ben şöyle yapicam, açık açık söylüyüm burada destek olan herkese yardımcı olucam 5 k ile başladık kasa şuan 18 k kendi kârımı alıp gerisini dagiticam
Beton yetmez .dKankam ben şöyle yapicam, açık açık söylüyüm burada destek olan herkese yardımcı olucam 5 k ile başladık kasa şuan 18 k kendi kârımı alıp gerisini dagiticam
Sen 1.30 orandan 2.70 oran cikartansin dimiAdam bonkör
Buradaki birinin oldugu kesin benceBenim multim
Ayın 6 sı olunca iyi mi oluyo 4 ü olsa deneyim mi kazanacaktıİyi biridir ayın 6 sinda üye olmuş
Ben degıl sıte çıkardı 3.80 gördü oranSen 1.30 orandan 2.70 oran cikartansin dimi
Bro 3 4.adim demişti ne bilim bnde daha var saniyomBitti dost bizde bittik sen siradki diyon dhaa
Tebrik ederimKankam ben şöyle yapicam, açık açık söylüyüm burada destek olan herkese yardımcı olucam 5 k ile başladık kasa şuan 18 k kendi kârımı alıp gerisini dagiticam
Yok son dedi 2. Yi atarkenBro 3 4.adim demişti ne bilim bnde daha var saniyom
Benim yan carimHunter sen kimsin bilader
Turgut ben sen kimsin hayirdirHunter sen kimsin bilader