- 13,456
- 7,989
- 113
Bosver reis oda kadının oğluTurgut ben sen kimsin hayirdir
Bosver reis oda kadının oğluTurgut ben sen kimsin hayirdir
Adam 42 yaşında la ayıp birader diyosunHunter sen kimsin bilader
Degisik o la mac verip duruyor zevk aliyorÜstad river ilk yarı atar diyip gitmişti devre 0-0 bitmiş. Uyup kasa atsak patlamıştık
Bir kac posta bu siteye yettti.Vurdu vuracağı kadar,,zevkini aldı siteden .o yüzden başka siteye posta atacak . Dimi @vurucu999 haksizmiyimBro 3 4.adim demişti ne bilim bnde daha var saniyom
Kadı oğlu olabilir herkes eşitBosver reis oda kadının oğlu
Ankaralı mı?Turgut ben sen kimsin hayirdir
Olur dostum son adımda gelenleri alayım mı ? Karışık biraz@Saulalvarez
Liste yapabilir misin dost?
Stutgartdan sonra yüzü gülmediDegisik o la mac verip duruyor zevk aliyor
Multi abi ne 42 siAdam 42 yaşında la ayıp birader diyosun
Peçete uzatmak gibi birseymi bu )Degisik o la mac verip duruyor zevk aliyor
Ben son maçta geldım sıkıntı yok olmazsadaOlur dostum son adımda gelenleri alayım mı ? Karışık biraz
Al kankam bol şans yazan takip eden herkesi köy listeye zahmet olmazsaOlur dostum son adımda gelenleri alayım mı ? Karışık biraz
Al be kardeşim yengen tost istedi sabaha kaşar alacamOlur dostum son adımda gelenleri alayım mı ? Karışık biraz
Aklın fikrin onda mutlu son zamanı gelmişPeçete uzatmak gibi birseymi bu )
Tamam dostum 5 dkda ayarlarimAl kankam bol şans yazan takip eden herkesi köy listeye zahmet olmazsa
Eskiden cok takiliyodum ama kimseye zarari yok diye saldim gerci bir ara baslarda ciddiye alip 3lu kombineye onun macida ekledim ssdece o yatmistiStutgartdan sonra yüzü gülmedi
Şu dağıtımı halledelim bir aradan çıksın, gece uzun devam ederizBir kac posta bu siteye yettti.Vurdu vuracağı kadar,,zevkini aldı siteden .o yüzden aşka suteye posta atacak . Dimi @vurucu999 haksizmiyim
Hacı abi yanlış anlamaz isen ben adaletin bekcisiyim ilk won geldikten sonra katılım geçersiz olsun diğerlerinin hakkı yenilir onlardan birine çıkmazsa bu benim yorumumAl kankam bol şans yazan takip eden herkesi köy listeye zahmet olmazsa
Helal be..Al kankam bol şans yazan takip eden herkesi köy listeye zahmet olmazsa
Adam haklı son kuponları gelenlerın hakkını bekcıye verınHacı abi yanlış anlamaz isen ben adaletin bekcisiyim ilk won geldikten sonra katılım geçersiz olsun diğerlerinin hakkı yenilir onlardan birine çıkmazsa bu benim yorumum