- 26,792
- 26,188
- 113
Zehri salip gidiyor site adamıEskiden cok takiliyodum ama kimseye zarari yok diye saldim gerci bir ara baslarda ciddiye alip 3lu kombineye onun macida ekledim ssdece o yatmisti
Zehri salip gidiyor site adamıEskiden cok takiliyodum ama kimseye zarari yok diye saldim gerci bir ara baslarda ciddiye alip 3lu kombineye onun macida ekledim ssdece o yatmisti
Yaş 46 biliyorsun,,son demlerini birakta doya doya yaşayayım..kuş erken kafesten uçabilir...Aklın fikrin onda mutlu son zamanı gelmiş
Ben inanın tek.kurus için burda değilim ihtiyacım da yokAdam haklı son kuponları gelenlerın hakkını bekcıye verın
Çayı Ağlayarak içme dayım gözyaşın içine düşerHelal be..
İhtiyar hgTebrikler dost şansın daim olsun
He ya kesinZehri salip gidiyor site adamı
Kardeş kımsenın ıhtıyacı yok takılıyoruz muhabbet şamataBen inanın tek.kurus için burda değilim ihtiyacım da yok
))Çayı Ağlayarak içme dayım gözyaşın içine düşer
Sağolasın dostİhtiyar hg
🫢He ya kesin
Olabilir bro.ben Multi ile ugrassam şimdiye kaç hesabı 500 msj yapmıştım bı hesap etmeyi dene 😁Multi abi ne 42 si
Tmm dost seninkini bana atsinlar benim var ihtiyacBen inanın tek.kurus için burda değilim ihtiyacım da yok
Özelden yazanlari raporlaBeyler haklisiniz ama en başta da dedim elimden geldigi kadar çok arkadaşa yardımcı olmak istiyorum, özelden de yazıyorsunuz keşke elimde olsa hepinize 1000 1000 atsam, şimdi şu işi halledelim devam edicez zaten
Ben dopra olayım..benim ihtiyaç var..bı demlik çay var sabaha kadar slot maç zaman geçerdi dDKardeş kımsenın ıhtıyacı yok takılıyoruz muhabbet şamata
Olur dost hiç problem değilTmm dost seninkini bana atsinlar benim var ihtiyac
Adam yeni üye oluyor ve forumun işleyişini kavrayıp direkt rollinge katılıyor net Multi 2-3 güne kim olduğu ortaya çıkarOlabilir bro.ben Multi ile ugrassam şimdiye kaç hesabı 500 msj yapmışsın bı hesap etmeyi dene 😁