- 26,755
- 26,168
- 113
Al kankam bol şans yazan takip eden herkesi köy listeye zahmet olmazsa
Anlık konuyu takip edenler
Al kankam bol şans yazan takip eden herkesi köy listeye zahmet olmazsa
Seçil i çağırİhtiyacı olmayan arkadaşlarınkini bana atın da esc çağıracam
Özelden yazana sakın bakma kardeşim...sakin ama ....Beyler haklisiniz ama en başta da dedim elimden geldigi kadar çok arkadaşa yardımcı olmak istiyorum, özelden de yazıyorsunuz keşke elimde olsa hepinize 1000 1000 atsam, şimdi şu işi halledelim devam edicez zaten
Yada arda turanSeçil i çağır
Yada parmaklattigin yer için tedavi ücretiİhtiyacı olmayan arkadaşlarınkini bana atın da esc çağıracam
La dur milleti banlatacan ben yazmadim ama olsunÖzelden yazanlari raporla
Şişme karı al ölüm sürekli escorda para verilirmi 😁İhtiyacı olmayan arkadaşlarınkini bana atın da esc çağıracam
Şişme karı genişleme olunca öle kalıyor sıkıntı ))Şişme karı al ölüm sürekli escorda para verilirmi 😁
Yapmasınlar abiLa dur milleti banlatacan ben yazmadim ama olsun
Bana atmayın kardeşim istemiyorumAdam yeni üye oluyor ve forumun işleyişini kavrayıp direkt rollinge katılıyor net Multi 2-3 güne kim olduğu ortaya çıkar
DikersinŞişme karı genişleme olunca öle kalıyor sıkıntı ))
Zevki varmı bu balonun...bu kiş yalnız uyumayim diyorum ))dDŞişme karı al ölüm sürekli escorda para verilirmi 😁
Para varsa verilirŞişme karı al ölüm sürekli escorda para verilirmi 😁
Liste doğru@butragueno
@Redkit1990
@ferdikadıoğlu
@Metings1905
@Head Hunter
@aSiRuH06
@Hayat1kumar
@Fterim1905
@Doncaster
@Valenciennes
@BORDOMAVİ
@Esmermelek296
@Saulalvarez
Takibi olanlar @vurucu999
Takip edipte listede olmayan var mı ? Duzeltelim
O.zaman bende istemiyorumBana atmayın kardeşim istemiyorum
Haklisin o ayri zaten baktilar iyi niyetli yazarlar tabi .. simdi ne hikayeler yazilmistirYapmasınlar abi
Doğru sanırım@butragueno
@Redkit1990
@ferdikadıoğlu
@Metings1905
@Head Hunter
@aSiRuH06
@Hayat1kumar
@Fterim1905
@Doncaster
@Valenciennes
@BORDOMAVİ
@Esmermelek296
@Saulalvarez
Takibi olanlar @vurucu999
Takip edipte listede olmayan var mı ? Gözden kaçmışsa Duzeltelim
Bnde seni işte aynen bu taktikle buldum hep 😁😁Adam yeni üye oluyor ve forumun işleyişini kavrayıp direkt rollinge katılıyor net Multi 2-3 güne kim olduğu ortaya çıkar
Canberk gibi yapma dostAdam yeni üye oluyor ve forumun işleyişini kavrayıp direkt rollinge katılıyor net Multi 2-3 güne kim olduğu ortaya çıkar