- 155
- 96
- 28
kampanya devam etmekte
Ogi3535 ekler misin canım teşekkür ederimkampanya devam etmekte
Burda herkes bir konudan şikayet ediyor onca problem dile getiriliyor dönüp cevap vermiyorsunuz sonra gelip kampanya aktif diyorsunuz sitenin çapı belli çok tutunamazsınız buralardakampanya devam etmekte
canlı desteğe baglanarak yardım talep edebilirsiniz.122660705
24 saati geçti hala eklemediniz
Bu gibi durumları lütfen canlı destek üzerinden yazın.Burda herkes bir konudan şikayet ediyor onca problem dile getiriliyor dönüp cevap vermiyorsunuz sonra gelip kampanya aktif diyorsunuz sitenin çapı belli çok tutunamazsınız buralarda
Lütfen canlı destek üzerinden destek isteyin.Last16 banada eklenmedi @Waowin Destek
Yazalımda şey mi desinBu gibi durumları lütfen canlı destek üzerinden yazın.
Kanboz61 eklenmedikampanya devam etmekte
tek bir linkden aşırı yogunluk olunca sistem geç algılayabiliyor. Beklemek itemezseniz kendi linkinizden arkadaş davet ederek yararlanabilirsiniz.İyi de ben anlamadım şimdi canlı destek arkadaş davet etmeniz lazım diyor ben bu linkten üye oldum yatırması gerekmiyor mu parayı
Başkanım rengimi mor yaparmısın yawDesteğin bıraktığı linkten üye olanlar bonusu alabilir.
Bu promosyon linkinizi alıp forumda paylaşmak için değil. Forum dışı arkadaşlarınızla paylaşın forum içerisinde konuların içinde paylaşan üyeler 3 gün banlanacak arkadaşlar
Davet linki oluşturarak arkadaşlarınızı davet ederek kazanabilirsiniz.Canlıda eklemiyor beleşten üye ettiler
Hadi ordanDavet linki oluşturarak arkadaşlarınızı davet ederek kazanabilirsiniz.
domain değişti bundan kaynaklı olabilir.palavra bu arada lınkten uye olduk ekleme yok dıyor