- 3,092
- 2,186
- 113
@Waowin Destek referanslar neden eklenmiyor sistem bittimi ?
merhaba, kampanya devam ediyor fakat domain bloklandığında yeni adrese geçtiğimiz için referans linkleride otomatik değişiyor@Waowin Destek referanslar neden eklenmiyor sistem bittimi ?
Artık otomatik ekkenmiyormus bonus tek tek kullanıcı adı verecekmissiyiz canlı desteğe böyle şeymi olur ben nerden bileceğim kim üye olduğunumerhaba, kampanya devam ediyor fakat domain bloklandığında yeni adrese geçtiğimiz için referans linkleride otomatik değişiyor
bu sebeble sizlerinde link değiştirmesi gerekiyor.
Canli destek otomatik eklenmiyor her referansinizin kullanici adını bize iletmeniz gerekiyor dedi ? Waow ya sen yanlış biliyorsun yada canli destek yanlış biliyorMerhaba, adres bloklandığında yeni adrese geçiş yapmaktayız. Her adres değişikliğinde eski adres geçersiz olduğundan eski davet linkleride otomatik değişmekte.
Her adres değişikliğinde sizlerinde referans linklerinizi 10-12-13-14 gibi dğeiştirmeniz gerekmektedir.
Bol kazançlı günler dileriz.
Sayın @faga011 Genel bir açıklama yaptık konu hakkında.Beyler Bayanlar Referanslafınızın kullanici adını canlı desteğe iletmezseniz eklemiyor yani boşa sağda solda paylaşmayın benim birçok refim var ama eklenmedj milletin kullanıcı adını nasıl bulacağım bunu bilin
Karıştırıyor olmalısınız bizim markamız değildir.@Waowin Destek dost sen değil miydin atyarisi reff kasan🤣🤣🤣
Manuel işlem yapamıyoruz diyorlar eklenmedi bana iki gündür boşBeyler Bayanlar Referanslafınızın kullanici adını canlı desteğe iletmezseniz eklemiyor yani boşa sağda solda paylaşmayın benim birçok refim var ama eklenmedj milletin kullanıcı adını nasıl bulacağım bunu bilin
Konuyu açan sensin hocamKarıştırıyor olmalısınız bizim markamız değildir.
Bizim konumuz budur takıldığınız bir şey varsa sorun yardımcı olalım sizlere.Konuyu açan sensin hocam
lütfen şu videoyu izleyin çözüm burada. Arkadaşdavet ederseniz her arkadaşınız için50 TL kazanabilirsiniz.ben linkle üye olalı yaklaşık iki üç gün oldu ancak herhangi bir ekleme yok, ümidimi kestim
başkasından linkinden üye oldum, otomatik eklenecek dendi ama ekleme yok, pek sağlıklı bir açıklama da yok canlı destektelütfen şu videoyu izleyin çözüm burada. Arkadaşdavet ederseniz her arkadaşınız için50 TL kazanabilirsiniz.
50 lira için ağlama devam haydeeEvet akilliyim yoksa gel verim bıraz referans varmi bi bak bakim ozellikle dm ye yazmisim