Yok kimseye eklemiyor ne üye olun nede üye yapinÜye olduk eklenmedi. Sadece linki paylaşana ekliyor üye olana eklenmıyor
TIKLA KAYIT OL VE 50 TL KAZAN!Güncel referans linki olan var mı üye oluyorum affilate hatası veriyor
@Waowin Destek ????@Waowin Destek çekimim yaklaşık 7 8 saattir işleme bile alınmadı, kontrol edebilir misiniz rica etsem
tolu1555
Desteğin bıraktığı linkten üye olanlar bonusu alabilir.Desteğin bıraktığı linkten üye olanlar bonusu alabilir.
Bu promosyon linkinizi alıp forumda paylaşmak için değil. Forum dışı arkadaşlarınızla paylaşın forum içerisinde konuların içinde paylaşan üyeler 3 gün banlanacak arkadaşlar
Yüklenmedi reisim yeni üye oldum
@Daimon el atar şimdi rahat olDünden beri bekliyorum ne bana eklendi ne arkadaşa. Üye kasıyorlar bir kaç kişiye eklendi başka yok eklenmiyor boşa üye olmayın sakın
Sanmıyorum baktıkları yok kaç gündür millet yazıyor ama yok@Daimon el atar şimdi rahat ol
Ref sisteminden üye olma diye yönlendirme yapılmak istenmiş. Tipik dolandırıcı site. 30.40 kişi üye yaptım. Ekelenen freebet 3 adet .site iyi değil güvenmeyinEkli dosyayı görüntüle 603888
Bu hata nedir sürekli böyle hata alıyorum?
Banada eklenmedi Omrnas9Efean06 7 saat oldu daha eklenmedi