- 7,689
- 1,947
- 113
Saha patates beyler
Çocuksun sanırım Mecbur muyum para dağıtmaya ?Yav nispet yapar gibi kupon paylasıyosun foruma faydası falan yok bunun
biz 500 kazanıp 100 lira dağıtınca ayıp mı ettik acaba diyoruz.
Bizimde borcumuz var bir dünya.
Foruma yararlı olacaksan bastan onu ayakta tutan insanlara 3 kurus faydan olsun.
Öyle 2k basacağına 1900 basta 100 lirasını at millete en azında bak foruma faydan olur.
Bir kaç kere gördüm seni pinti adamsın
Burdaki arkadasların duygularına yeterince tercuman oldum sanırım
iyi aksamlar herkese!
Takıl sen kendi kendineÇocuksun sanırım Mecbur muyum para dağıtmaya ?
Bu da yeni mi moda oldu ? Paylaşım yapıyorum oyna kazan daha ne yapayım.
Yav sen artistlik yapıyorsun oyna kazanmış yeni modaÇocuksun sanırım Mecbur muyum para dağıtmaya ?
Tek basına takıl parası olmayan adamlar macı takip ediyorda olur cekiliş yapar diye bu kumar bugün sana yarın banadır paylasmayı bileceksin bilmiyorsan artistlik yapmayacaksın kendin pişir kendin ye bol şanslarÇocuksun sanırım Mecbur muyum para dağıtmaya ?
Takıl sen kendi kendine
Arkadaşım ne biliyorsun benim insanlara yardımcı olmadığımı müneccim misin ?Yav sen artistlik yapıyorsun oyna kazanmış yeni moda
Tek basına takıl parası olmayan adamlar macı takip ediyorda olur cekiliş yapar diye bu kumar bugün sana yarın banadır paylasmayı bileceksin bilmiyorsan artistlik yapmayacaksın kendin pişir kendin ye bol şanslar
Biz kalite arttırız rahat ol burda her gün 15 20 üye sayesinde belki rolling vardır diye x10 15 aktif olan vardır hem sohbet hem bahtımıza cıkarsa diye yapma cok üzülürüz rıdvan dilmen git fanatiğe ver tüyolarıArkadaşım ne biliyorsun benim insanlara yardımcı olmadığımı müneccim misin ?
Ben açıktan iyilik yapmıyorum. Çekiliş belki yapardım sürekli fakat senin bu tutumundan sonra bu forumda asla çekiliş yapmam.
Bir dahada sen ve senin gibi post atanlar benim konuma yorum yazmayınız.
@Shellac
Bu konu hakkında son defa yazıyorum dünde böyle oldu ? Ceza vermiyorsunuz hocam ? Böyle tipler forumun kalitesini düşürür.
Sen kazandn mı millet kazansn kardeş sen ne ayaksn paylaş kuponunu millete niye habire salca oluyosn başarı dileyen diliyo yok o forumda paylaştım yok bu forumda paylaştm kötü knşcm olmck bu arkadaşı kimse görmüomu?Çocuksun sanırım Mecbur muyum para dağıtmaya ?
Mavi kapak önemliBiz kalite arttırız rahat ol burda her gün 15 20 üye sayesinde belki rolling vardır diye x10 15 aktif olan vardır hem sohbet hem bahtımıza cıkarsa diye yapma cok üzülürüz rıdvan dilmen git fanatiğe ver tüyoları
Dostum şaka mısınız ? Yoksa hedef ben miyimSen kazandn mı millet kazansn kardeş sen ne ayaksn paylaş kuponunu millete niye habire salca oluyosn başarı dileyen diliyo yok o forumda paylaştım yok bu forumda paylaştm kötü knşcm olmck bu arkadaşı kimse görmüomu?