- 855
- 61
- 28
wonnnnnnn
Reis dün okudum yazdıklarını gerçekten kg var demişsin ilk golu deplasman attıAma ben hala deplasmanin gol bulacağını dusunuyorum
Kardeşim Holstein Kiel dün inceledim puan sıralamasında 12. sırada ama deplasmanda 3. sırada ve son 12 maçta deplasman 12 sinde gol atmış bu da 13 oldu ben hala puanla döneceğini düşünüyorum 1 golü daha var benceReis dün okudum yazdıklarını gerçekten kg var demişsin ilk golu deplasman attı
İlk yarı 1 gol daha olucak gibi duruyor dep dişli takım bulur bitane daha golKardeşim Holstein Kiel dün inceledim puan sıralamasında 12. sırada ama deplasmanda 3. sırada ve son 12 maçta deplasman 12 sinde gol atmış bu da 13 oldu ben hala puanla döneceğini düşünüyorum 1 golü daha var bence
Ama işin enteresan tarafı birazdan deplasman 1-2 yapar dedim 5 saniye geçmedi ev attı yuh artıkReis dün okudum yazdıklarını gerçekten kg var demişsin ilk golu deplasman attı
Sen biliyon bu işi ortiAma işin enteresan tarafı birazdan deplasman 1-2 yapar dedim 5 saniye geçmedi ev attı yuh artık
Holiden kod gelicek şimdi onu alalımda yaparız bi kuponAma işin enteresan tarafı birazdan deplasman 1-2 yapar dedim 5 saniye geçmedi ev attı yuh artık
banada soylesenıze freebet'e dayanamamHoliden kod gelicek şimdi onu alalımda yaparız bi kupon
Maç ta böyle biterse şaşırmam ben Hamburg tan daha gol beklemiyorum deplasmandan bekliyorum he yok yanilirsam Hamburg atarsa çok büyük farka gider 5 i 6 yi bulurHamburg maçının ilk yarısı böyle biter bence, maç olmadığı için düşük oranlı ufak bir kombinede denedim.
Burdan beklersen yetişemedim biter telegramda takip etbanada soylesenıze freebet'e dayanamam