- 5,191
- 2,473
- 113
Arkadaşlar gün içinde 50 kazan diye SMS alan var mı whatsaptan nedir bu varsa paylaşır misniz aynı numaralar mi
Deiklerini yap 50 TL hesabina gelir sonra sil gitsinArkadaşlar gün içinde 50 kazan diye SMS alan var mı whatsaptan nedir bu varsa paylaşır misniz aynı numaralar mi
Nasıl yani dost böyle mesaj geldi mi hiç sizeDeiklerini yap 50 TL hesabina gelir sonra sil gitsin
Hangi numaraNasıl yani dost böyle mesaj geldi mi hiç size
Daha önce iletişim kurmuşlardı Instagram dan bazı hesapları takip ederek para kazanma daleveresi bende yaptım 50 aldım çıkmıştım bay önceleriNasıl yani dost böyle mesaj geldi mi hiç size
Vende numarayı istiyorum deneyelim 50 50 alsak sigara parası çıkarNumarayı bana da atar mısın özelden bende alayım engelleyeyim
Yazarmısın numaraYazdın özelden dost
Özelden bana da yaz bakalım reis biYazarmısın numara
Izdırabın dinsin bonusu 😁55 TL kazanmak için balkondan atlarken selfi çek düşmeden kazan bonusun hesabına eklensin amel defterin dürülsün promosyonu ile sende kazan defterini dürdür..
Pişt deden evdemiIzdırabın dinsin bonusu 😁
Hellbet yapıyor onuArkadaşlar gün içinde 50 kazan diye SMS alan var mı whatsaptan nedir bu varsa paylaşır misniz aynı numaralar mi
50 TL Nakit Hesabina Tanimlandi !Arkadaşlar gün içinde 50 kazan diye SMS alan var mı whatsaptan nedir bu varsa paylaşır misniz aynı numaralar mi