Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling White27- Kasa 500 Hedef 1k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siyahbeyaz106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,812
5,864
113

Huso95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,617
4,826
113
kardeş geçmiş olsun böyle mesaj atıp yatırım toıplayıp ödeme yapan site görmedim sabah ben iyi kurtarmısım bunlardan
Dost benim derdim para değil ki ben zaten yatırım yapıyorum siteye ama orda bana zorla yatırım yaptırmaya çalıştı beni salak yerine koymaya çalıştı bende yatırmadım 250 bakiyeyi mi kullandım bonus bile almadan çıktım siteden bidahada girmem

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
Dost benim derdim para değil ki ben zaten yatırım yapıyorum siteye ama orda bana zorla yatırım yaptırmaya çalıştı beni salak yerine koymaya çalıştı bende yatırmadım 250 bakiyeyi mi kullandım bonus bile almadan çıktım siteden bidahada girmem
Sen güzel sitelere yatıyorsun normalde

white27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,059
1,252
113
cekim ver kanka bi daha ugrama oraya

Huso95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,617
4,826
113
Sen güzel sitelere yatıyorsun normalde
Dost ufakları burda oynuyorum sıkıntı olmaz ama yüklü oynicaksam 3 site var vbet bets10 ve dinamobet başkasına yatırmam ve hepsinden yüklü çekimim var hiç sıkıntı yaşamadım

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
Dost ufakları burda oynuyorum sıkıntı olmaz ama yüklü oynicaksam 3 site var vbet bets10 ve dinamobet başkasına yatırmam ve hepsinden yüklü çekimim var hiç sıkıntı yaşamadım
En azından gerçek yüzünü gördün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...