- 4,791
- 2,055
- 113
39 kalan 9
bonuslarla ilgilenmiyorsan dinamobet tavsiyemdirBu kulisbet benim gözümde tamamen bitmiştir hayatta yatırım yapmam en nefret ettiğim şeydir ki insanları böyle salak yerine koymak sitede zaten aktif olarak oynuyorum buna rağmen yaptıkları şeye bakar mısınız ayıptır
Ekli dosyayı görüntüle 226246Ekli dosyayı görüntüle 226247
Dost benim derdim para değil ki ben zaten yatırım yapıyorum siteye ama orda bana zorla yatırım yaptırmaya çalıştı beni salak yerine koymaya çalıştı bende yatırmadım 250 bakiyeyi mi kullandım bonus bile almadan çıktım siteden bidahada girmemkardeş geçmiş olsun böyle mesaj atıp yatırım toıplayıp ödeme yapan site görmedim sabah ben iyi kurtarmısım bunlardan
Sen güzel sitelere yatıyorsun normaldeDost benim derdim para değil ki ben zaten yatırım yapıyorum siteye ama orda bana zorla yatırım yaptırmaya çalıştı beni salak yerine koymaya çalıştı bende yatırmadım 250 bakiyeyi mi kullandım bonus bile almadan çıktım siteden bidahada girmem
Oynuyorum orda zaten dost yok ben yatırım bonusu almam sadece kayıp durumunda kayıp bonusubonuslarla ilgilenmiyorsan dinamobet tavsiyemdir
cekim ver kanka bi daha ugrama orayaDost benim derdim para değil ki ben zaten yatırım yapıyorum siteye ama orda bana zorla yatırım yaptırmaya çalıştı beni salak yerine koymaya çalıştı bende yatırmadım 250 bakiyeyi mi kullandım bonus bile almadan çıktım siteden bidahada girmem
salı günleri veriyor orası da kayıp bonusunu haftalık ama sağlamdır piyasanın 1 numarası benceOynuyorum orda zaten dost yok ben yatırım bonusu almam sadece kayıp durumunda kayıp bonusu
Dost ufakları burda oynuyorum sıkıntı olmaz ama yüklü oynicaksam 3 site var vbet bets10 ve dinamobet başkasına yatırmam ve hepsinden yüklü çekimim var hiç sıkıntı yaşamadımSen güzel sitelere yatıyorsun normalde
Aynen salıya alacağım discount var orda şuan benimsalı günleri veriyor orası da kayıp bonusunu haftalık ama sağlamdır piyasanın 1 numarası bence
En azından gerçek yüzünü gördünDost ufakları burda oynuyorum sıkıntı olmaz ama yüklü oynicaksam 3 site var vbet bets10 ve dinamobet başkasına yatırmam ve hepsinden yüklü çekimim var hiç sıkıntı yaşamadım
tek sıkıntı günlük çekim limiti 40 bin tl btc de 100 bin tlAynen salıya alacağım discount var orda şuan benim
Aynen böyle böyle ufaklardada elicez yavaştanEn azından gerçek yüzünü gördün
bitti dostum devam etmicem basım agrıdı@white27 bitti mi kanka roll