- 8,610
- 3,661
- 113
Şartları neymiş ki bu kadar şey istiyor siteOnlardan link gelecek öyle bonus var değmez boş site
Şartları neymiş ki bu kadar şey istiyor siteOnlardan link gelecek öyle bonus var değmez boş site
Bizden davet gelecek diyince mahtaba almadan çıktım sitedenŞartları neymiş ki bu kadar şey istiyor site
50 diyen bayan o site elemanı ilgi çekmek için paylaşıyor 100 yaptı az sonra 500 yapar bı kaç saate site kaybolur vurkac site belli 🤣🤣100mü olmuş bana 50 dediler !!
Mahtaba nedir lo?Bizden davet gelecek diyince mahtaba almadan çıktım siteden
Hangi oyunda başlıyosan o oyunda devam edeceksin freespin den gelen kazancı 10x çevrim yapıp aynı oyunda çevrim bitince 100 yatırım yapıp 2x çevrim yapıp min max 500 çekim veriyorsunFrespen kazancı diğer slot alanlarında gecerlimidir acaba
Resmen deneme bonusu nu yatırım bonusu haline getirmiş site ben bakiyeyi 1000 yaptım 100 yatırım dediler bakiye ve yatırım olan toplam 1100 2 kat çevrim dediler bunlar milleti enayi yerine koyuyor kardeşim 2 kat çevrim varsa yatırım yap 100 TL sağlam siteye dolandırıcı bunlarHangi oyunda başlıyosan o oyunda devam edeceksin freespin den gelen kazancı 10x çevrim yapıp aynı oyunda çevrim bitince 100 yatırım yapıp 2x çevrim yapıp min max 500 çekim veriyorsun