- 2,695
- 1,389
- 113
Sen sabah boştan yere 100tlyi çöpe attın1 den 2 verdim ben de
Sen sabah boştan yere 100tlyi çöpe attın1 den 2 verdim ben de
aynen bu site hiç sağlam değil geçende benim 500 tl mi çarptı artık yatırım yapmıyorum adi şerefsiz sahtekar dolandırıcı site7binimi yedi bu site..
Oynamayın oynattırmayın!
İnşallah tam 5 gol cikmazda yatmayiz ikimizde bende 4.5 alt ve 2 oynadimBeyler 5 yıldır buz hokeyi oynarim. Yıllardır deneyimimden elde ettiğim. Oynanacak ligler Kanada, Rusya (Genelde alt ligler ) , Abd , Finlandiya öncelik verdiğim ligler yüzde 80 tutuyor bu liglerde . Ama arada isveç oynarım gördüğüm en değişik lig . Olacak dediğin maç olmuyor olmayacak dediğin geliyor . Ama benim tercihin deplasman kazanir. Yada en az 5 6 gol olur.
Ekli dosyayı görüntüle 53607
Tam 6 gol olursa frebet kaybediyorsun frebette iade yokBen de sürekli merak ederdim. 1ust 2alt falan oynanıyor mu freebet ile diye.
Denemiş olduk. Umarım tam altı gol olurEkli dosyayı görüntüle 53660
Yalnız bu bahsin anaparayla aldığın 6.5 üstünden farkı yok. 6 gol olursa kayıpsın yine.Ben de sürekli merak ederdim. 1ust 2alt falan oynanıyor mu freebet ile diye.
Denemiş olduk. Umarım tam altı gol olurEkli dosyayı görüntüle 53660
Ev 6 ve üstü atarvoynaDiyelim ki tutarsa istediğimiz oranlar ile oynayabilir miyiz bide bunu 100 yapmak lazım
Ev hiç o sayıları görememiş genel olarak da görmemiş de süprüz oyna ya tutarsa dersen o ayrı bi olayEv 6 ve üstü atarvoyna
Valla atabilir ev son maçta 7 atmış dep son maçta sonuncudan 6 yemiş evindeEv hiç o sayıları görememiş genel olarak da görmemiş de süprüz oyna ya tutarsa dersen o ayrı bi olay
20 şer dakikadan 3 devre oynanır.Ama çok durualar oldugu oldu 2 ila 2.5 saat arası sürer.Gol atmak sanildigi kadar kolay değildir fakat güç dengesine bağlı olarak nadir de olsa çift haneli rakamlar gorulebilir.Oyun kısaca habire faul ve oyun durması üzerine.Bir oyuncunun 2 ek dan daha uzun süre oyunda kalması nadirdir.Devamli oyuncu degisikligi fala filan...Hiç anlamadığım oyun eklenirse anlayanlar yazısında oynaya hiç bilmem hokeyi mokeyi
Ne bileyim reis attım 1.90 orana gelirse 9 TL onuda 1.15,,,,1.17....1.20 gibi oranlar alarak 100 TL yapabilirsem yapacam olmazsa zaten olmaz20 şer dakikadan 3 devre oynanır.Ama çok durualar oldugu oldu 2 ila 2.5 saat arası sürer.Gol atmak sanildigi kadar kolay değildir fakat güç dengesine bağlı olarak nadir de olsa çift haneli rakamlar gorulebilir.Oyun kısaca habire faul ve oyun durması üzerine.Bir oyuncunun 2 ek dan daha uzun süre oyunda kalması nadirdir.Devamli oyuncu degisikligi fala filan...
1.periyot 2.5 ust dedim gelirse 30 oluyor cekim sarti ne bunun gerci 2.5 ust gelirmi anlamıyorum 18 dakka var 1 0Ne bileyim reis attım 1.90 orana gelirse 9 TL onuda 1.15,,,,1.17....1.20 gibi oranlar alarak 100 TL yapabilirsem yapacam olmazsa zaten olmaz