- 11,653
- 3,675
- 113
Ben yaptığım yatırımı batırdım yine de gelmedi.Ne durumdayiz arkadaslar eklenen eklenmeyen ..
Ben yaptığım yatırımı batırdım yine de gelmedi.Ne durumdayiz arkadaslar eklenen eklenmeyen ..
Sana birsey demisler en azındanUlan o kadar yatırım çekimim var bana bile çoklu ip dediler eklemediler
tüm üyelere ekledikleri freebetden bahsetmelerine olanak vermiorum ama ondan bahsediolarsa kepenkleri kapatıp gitsinlerkime yaptılarsa etkinliği kimseye freebet felan eklenemdi
biz onların telegramına kayıt olunca onlar bişey kazanmıor promosyon olsun amaç ama doğru düzgün yapamıolarSonradan bahane uyduruyolar reklamini yaptilar geri cikin beyler telegramindan canliya da sovun kapatin
adam 2 gün önceki çekdiği parayı yemiş bitirmiş çekim paylaşın derdine düşmüş siz para istionuz hahahahahTebrikler kardeş bi sigara Parası yollasana hayrına
Forum içi para istemek yasak dostumÖğrenciyiz kardeş Çankırı’da zor kanaat geçiniyoruz belki cömert biri çıkar dedim
Abi sigaram yok 18.5 tl gonderirmisinForum içi para istemek yasak dostum
Hikaye yahu akdam 6 7 arasi atan forumda hemen hemen kimse almadi .. Git canli destegr baglan aksam 6.30 da mail attim hala donud yapilmadi kontrol edernisiniz de bakalim ne dicekler.Eklemeler devame etmektedir yoğunluk var diyolar
Sohbeti yüzüme kapattı ı hanımefendiHikaye yahu akdam 6 7 arasi atan forumda hemen hemen kimse almadi .. Git canli destegr baglan aksam 6.30 da mail attim hala donud yapilmadi kontrol edernisiniz de bakalim ne dicekler.
Detaylı bilgi Twitter wipbet sayfasında !
Maç öncesi 1.9 oran alınıyor
Talep edenlerin 4 e 1 lik kismina belki yukleme yaparlar ..Ağır geldi onlara bu yükSohbeti yüzüme kapattı ı hanımefendi