Hadi bklım InsallhDüşündüm taşındım bastım gitti gelirse takip eden bir dosta ulaşırım.
Maçlara daha var ama olsun şimdiden paylaşalım.
Hadi bklım InsallhDüşündüm taşındım bastım gitti gelirse takip eden bir dosta ulaşırım.
ne güzel tertemiz delirmişssinTm dost sana bı parliament alcam yarın zabah
Bbshahahahshhahshahzhsh en güzeline güzel tertemiz delirmişssin
Boşver delidir ne yapsa yeridirne güzel tertemiz delirmişssin
Sağol dostum takip ettiğin için kupon gelirse dm at banaHollanda 1-0 dostum
Formumdayim 10 gün içinde birtane daha yüksek oran bilicem dün gece rüyamda 20 k kaldiriyordum 100 tlyesaat 20 sularında zortlar mlsf
Bol şanslar dostDüşündüm taşındım bastım gitti gelirse takip eden bir dosta ulaşırım.
Modum yanlış anlamazsan kupon gelirse sana soğuk baklava ısmarlayabilir miyimhollanda 1-0 güzel başladı
Çoktan cepte o kralBol şanslar dost
Hollanda cepte
Nazar değmesin aman Hollanda 3 4 de atarÇoktan cepte o kral
Diğer kupon da var . İkinci yarı iki takımdan birinin gol atması lazım.Nazar değmesin aman Hollanda 3 4 de atar
Olur olur neden olmasın dostDiğer kupon da var . İkinci yarı iki takımdan birinin gol atması lazım.
İki kuponun da geldiğini düşünemiyorummm .
Nasip olur mu ki beee
Hollanda 1 gol daha atarsa hem MS 1 garanti olur hem iki yari gol olur gelir .Olur olur neden olmasın dost
Hollanda maçında 1 gol daha çıkar
10-0 olsun banko olsun bol bol bol şanslar gelmiş buHollanda 1 gol daha atarsa hem MS 1 garanti olur hem iki yari gol olur gelir .
Ama 2-1 olmasını istemem beraberlik şansı olur ABD'nin şuan tek isteğim 3-0 olması