- 8,752
- 2,958
- 113
Sen biraz katla heleTakip edenlere çok teşekkür ederim düze çıkalım takip edenlere dönüş yapacağım
Sen biraz katla heleTakip edenlere çok teşekkür ederim düze çıkalım takip edenlere dönüş yapacağım
Tebrikler dostum@Shellac yeşil reis
Valla abi ya çevrim manyağı olduk 3 sitede de para var hepsi cevrimde 1 i 1 k , 1 i 600 , 1inde 1800 kaldiSen biraz katla hele
kazanda gerisi onemli değil dostTakip edenlere çok teşekkür ederim düze çıkalım takip edenlere dönüş yapacağım
Tebrikler kazancın daim olsun dostSon şansım bu. Şansınızı istiyorum abiler krallar.
Buradan dönersek çevirmeye devam.
Son 2 maç bunlar diğer 2 si geldi
Ortak o kadar kayba artık yarı yarıya kurtardık bakalım internet düzelsin rollerim belki bakicaz duruma göreOooo yeşillenmiş buralar 🥗
Maç öncesi sal 3 4 orana gitsinOrtak o kadar kayba artık yarı yarıya kurtardık bakalım internet düzelsin rollerim belki bakicaz duruma göre
Yok dostum yanlış anlama sözüm sana değil sal diyenlere çok uydum hep kaybettik bugün abim bile yatırdı beni sekaua 150 atmıştım kupon söyledi kaybetti artık temkinli olcamMaç öncesi sal 3 4 orana gitsin
Ozaman tek maç tek maç ufaktan gidilir knk kazanda nasıl olursaYok dostum yanlış anlama sözüm sana değil sal diyenlere çok uydum hep kaybettik bugün abim bile yatırdı beni sekaua 150 atmıştım kupon söyledi kaybetti artık temkinli olcam
Aynen öyle yapcam kralOzaman tek maç tek maç ufaktan gidilir knk kazanda nasıl olursa