- 71,313
- 43,851
- 113
Var mı ortak çıkacak fifty -fifty roll yapalım
Dost tavsiyesi, 1x te oynuyorsan cuma bonusu al, 1.4 ten basket denenir. Betparibu %50 freebet var o da denenirForumun aktiflik yükünün %50sini ben çekiyorum😆😆
Tavsiye için sağol kral inceleyeyim bıDost tavsiyesi, 1x te oynuyorsan cuma bonusu al, 1.4 ten basket denenir. Betparibu %50 freebet var o da denenir
Betparibuda en son gece bonusu vardi %100 frebeet 150 TL 3lu kombine tutarsa nakit oluyor Max 1500 ben çok çekmiştim sonra nobonus yaptılar.1xde cuma bonusu için galiba o hafta içinde aktif olman gerekiyor diye biliyorumDost tavsiyesi, 1x te oynuyorsan cuma bonusu al, 1.4 ten basket denenir. Betparibu %50 freebet var o da denenir
Şansın bol olsun bende eldekini 500-1000 arası yaparsam 1x atıp deniycem. Zaten doublelarsam 1-2k arası çeker. Yılbaşına mutlu girerim 😍Aga 15 kat çevrim var paribuda hiç oynamadım ama hoşgeldin alabilirim yarın bugün için mevcut kuponlardsn devam edicem takipleyenlere teşekkür ederim
İnşallah yaparsın dostum bol booooool şanslar diliyorumŞansın bol olsun bende eldekini 500-1000 arası yaparsam 1x atıp deniycem. Zaten doublelarsam 1-2k arası çeker. Yılbaşına mutlu girerim 😍