- 1,915
- 589
- 113
3 2
Buna da bol şanslar dostİy 2-2 biterse ms 2-2 de kalabilir bende 8.5 üst korner bekliyorum ufak bi kupon açtım akşam şöyle bir şey yaptım maçların hepsi iy 1.5 üst oldu
Ekli dosyayı görüntüle 276766
Yok kardo ben girmedim hiç bu olaylaraSenin burda bmex token varmıydı listelenmiş satılabilir sabahtan beri deli arttı durmuyor 46 dolar olmuş sabah tanesi 0.56 idi benimki stakeli satmayacam daha önce airdrop dan alan varsa baksın
Ekli dosyayı görüntüle 276769
İnş btc gibi olurda kurtulurum bu hayattan mq 😂Yok kardo ben girmedim hiç bu olaylara
Umarım kral 😆😆İnş btc gibi olurda kurtulurum bu hayattan mq 😂
Bu şirketin sahibi baya taş taşlı adam binancenin kendi tokeni 5 k olduğuna göre buda o seviyeleri görebilir ilerde tutalım bakalım bu arada Heracles den yatacam herhalde mqUmarım kral 😆😆
Gelir bir an önce gol umarımBu şirketin sahibi baya taş taşlı adam binancenin kendi tokeni 5 k olduğuna göre buda o seviyeleri görebilir ilerde tutalım bakalım bu arada Heracles den yatacam herhalde mq
Umarım bakalımBenim kupon geldi sayılır knk sıra seninkilerde
Amaaan napalim neyse ki zarar olmuyor rulette topladım kafaya kafaya geliyorum tüm kuponlar yatarsa bı 50 zararım oluyorÇok zora girdi Lyonda yeniliyor