- 71,313
- 43,852
- 113
Dinyepers abim verdi abi korkmuyorum seninkinden de korkmamıştım ama umarım kaderiniz aynı olmaz 😆😆Yine 3 lu kombine korkutmuyor degil
Dinyepers abim verdi abi korkmuyorum seninkinden de korkmamıştım ama umarım kaderiniz aynı olmaz 😆😆Yine 3 lu kombine korkutmuyor degil
Sebastian lazımdı bize dayi zamanında yetistin bugün parliamentten palmala düştük iyi yetistin
Para 3 gune yatick sen parlement fiinSebastian lazımdı bize dayi zamanında yetistin bugün parliamentten palmala düştük iyi yetistin
Destek birinin parasini ödemedi gecenlerde. Durmadan etiket attim. Destek dm atmis parasini ödedik Seni seviyorum yazmis3 gun sonra gelir
Hahahahhshw dayı parliament 3 gün sonrada satışta 😆😆😆Para 3 gune yatick sen parlement fiin
Denge geç ödüyor ama desteğe bağlan ahmo ödül bekliyo de yollarCok gec oduolar ya kotu oldu
Aga bn yatar mcta yok yarin atarizDenge geç ödüyor ama desteğe bağlan ahmo ödül bekliyo de yollar
Edo nün attigida kül oldu aw dönmedi bı turlu su sansBu para glmez grlince gorucklerimizi goruruz aksam a dogru
Sıkıntı Yok kanka iyi gecelerAga bn yatar mcta yok yarin atariz
Hayır teşekürlerKwai191299477 Bana yardım eder misiniz? Birlikte ₺200 kazanmak için az kaldı https://s.kwai.app/s1/df2rrwy5 kayıt olun arkaslar davet para