- 8,752
- 2,958
- 113
2500 olsun cevrim bitsin gerisi kolayEyvallah abiler şunu bir yapıp çekeyim varya dağıtıp birdaha roll çekiliş ne varsa açcam yeter ki ben kazanayim
2500 olsun cevrim bitsin gerisi kolayEyvallah abiler şunu bir yapıp çekeyim varya dağıtıp birdaha roll çekiliş ne varsa açcam yeter ki ben kazanayim
Aynen abi2500 olsun cevrim bitsin gerisi kolay
Kombine vereyim mi 2 maclikKeşke canlı basket falan da olsaydı hatta direkt canlı olsa bile yeterdi yani sadece maç öncesi olması geciktiriyor
Abi yarın devam ederiz ya çok saçma sapan maçlar var suanKombine vereyim mi 2 maclik
TamamdirAbi yarın devam ederiz ya çok saçma sapan maçlar var suan
Bu site sorun yapmaz merak etme dostKrallar bakın şunu da diyeyim bu freebet hedefe ulaşıp çekim veririz site sorun yaratirsa takip edenler suçu bende bulmasın diyeyim önceden sonra borçlanmayalim kimseye
Ben de yatırıp çekiyorum 1-2 aydır sorun yaşamadım da yine de söylemekte fayda varBu site sorun yapmaz merak etme dost
Evet evet yinede temkinli olmak lazım her site her an her şey yapar 1xbet ten ben yamuk görmedim hiçBen de yatırıp çekiyorum 1-2 aydır sorun yaşamadım da yine de söylemekte fayda var
Ben de Sekabet ve Jasminde bayagidir oynuyorum hiç yamuk görmedim yaklaşık 6-7 aydır da denge ve atlas çok iyi gidiyor son 1 aydır falan da Piabella yani. Bu 5i dışına pek çıkmıyorumEvet evet yinede temkinli olmak lazım her site her an her şey yapar 1xbet ten ben yamuk görmedim hiç
Portekiz ligi gol olmaz diyelim ters totem yapalim bu seferde0-0 dakika 20
Cay demliyordum kizma patronBizim millet ayakta uyuyor sözde takip etcez maç 1-1 olmuş