Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti wnrtndgr / Gariban Kuponu

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
2.816

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
Bolşanslar kardeş fındık bitmedimi nerelisin
Zonguldak abi dip var aramancık var ben biraz da tarla sahibi tanıdık ondan gidiyorum kestane başlayacak yakında da şimdi gitmezsem beni kestaneye almaz falan o yüzden gidiyom.abi

NashNash

Very İmportant Person Ayikiyun mu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,702
20,190
113
Öyle valla ya asgari ucretle hayat geçindirmek çok zor ki ev gecindiren.napsin hadi ben gencim şimdilik kendimi bir şekilde yürütüyorum da e ben de evlenicem illa yani evleneceğim kadının neden culsuzun biriyle olmasını isteyeyim ki bak Ankara'ya gidicem mesela 5 gün fındığa gittim lokma yemek yemedim yemek parası kesmesinler diye evden ekmek arası götürdüm günlük 250 1250 TL + peder 250 verdi para aldım 500 iddaa rulet slot falan eridi 1000 tlm kaldı yarın yine gitmek zorunda kaldım ya bir şehre gitmek için 1500 TL para gerekiyor bu nasıl hayat
Köle düzeni bunun adı

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
Köle düzeni bunun adı
Valla varya şükret diye diye diye ne hallere düşürdüler bizi tamam bizde Müslüman ız elhamdülillah elimizden geldiğince namazımızı kılıyoruz yine layik değilim tabi dinime ama şükretmek kelimesinden yemin ederim artık gınaa geldi neye şükredelim yani abi

KUMARBAZ1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,127
10,230
113
Zonguldak abi dip var aramancık var ben biraz da tarla sahibi tanıdık ondan gidiyorum kestane başlayacak yakında da şimdi gitmezsem beni kestaneye almaz falan o yüzden gidiyom.abi
eyvallah bende Ordu Fatsa fındık işleri bitti sayılır burda

NashNash

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,702
20,190
113
Valla varya şükret diye diye diye ne hallere düşürdüler bizi tamam bizde Müslüman ız elhamdülillah elimizden geldiğince namazımızı kılıyoruz yine layik değilim tabi dinime ama şükretmek kelimesinden yemin ederim artık gınaa geldi neye şükredelim yani abi
Roboto döndük aw

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Bol şanslar beyler kafam acayip iyi Bayadır TV izlemiyorum youtube de bir video denk geldim Putin seferberlik bomba falan diyorlardı sanırım savaş mavaş çıkmadı dimi biyerde

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,093
5,766
113
ekonomik krizden dolayı herkesin beyni yandı dükkanın dışında alçı,sıva,dolgu yapılır falan yazıyor geçenlerde dükkana bir kızla annesi geldi diş dolgusu yapıyor musunuz dedi hayır yapmıyoruz dedim nasıl dişçi bura deyip bağırarak gitti

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
ekonomik krizden dolayı herkesin beyni yandı dükkanın dışında alçı,sıva,dolgu yapılır falan yazıyor geçenlerde dükkana bir kızla annesi geldi diş dolgusu yapıyor musunuz dedi hayır yapmıyoruz dedim nasıl dişçi bura deyip bağırarak gitti
HAHAHAHHSHWHXJWKDKWKDJDEJDKWKKDEKKDKE KAFAYİYEDİM

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
Utançtan buzdolabını sırtladım

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
Bol şanslar beyler kafam acayip iyi Bayadır TV izlemiyorum youtube de bir video denk geldim Putin seferberlik bomba falan diyorlardı sanırım savaş mavaş çıkmadı dimi biyerde
Bilgim yok reis valla

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
1 gole kaldı kupon hadiii beeee

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
Son 6 dk min 2 dk uzatsa 8 dk beee hadi evvv

NashNash

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,702
20,190
113
Askı var

NashNash

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,702
20,190
113
Boş çıktı

NashNash

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38,702
20,190
113
Bunuda böle bitirirler

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
Garibanın yüzü gülürrr müüü