- 71,315
- 43,855
- 113
Zonguldak abi dip var aramancık var ben biraz da tarla sahibi tanıdık ondan gidiyorum kestane başlayacak yakında da şimdi gitmezsem beni kestaneye almaz falan o yüzden gidiyom.abiBolşanslar kardeş fındık bitmedimi nerelisin
Zonguldak abi dip var aramancık var ben biraz da tarla sahibi tanıdık ondan gidiyorum kestane başlayacak yakında da şimdi gitmezsem beni kestaneye almaz falan o yüzden gidiyom.abiBolşanslar kardeş fındık bitmedimi nerelisin
Köle düzeni bunun adıÖyle valla ya asgari ucretle hayat geçindirmek çok zor ki ev gecindiren.napsin hadi ben gencim şimdilik kendimi bir şekilde yürütüyorum da e ben de evlenicem illa yani evleneceğim kadının neden culsuzun biriyle olmasını isteyeyim ki bak Ankara'ya gidicem mesela 5 gün fındığa gittim lokma yemek yemedim yemek parası kesmesinler diye evden ekmek arası götürdüm günlük 250 1250 TL + peder 250 verdi para aldım 500 iddaa rulet slot falan eridi 1000 tlm kaldı yarın yine gitmek zorunda kaldım ya bir şehre gitmek için 1500 TL para gerekiyor bu nasıl hayat
Valla varya şükret diye diye diye ne hallere düşürdüler bizi tamam bizde Müslüman ız elhamdülillah elimizden geldiğince namazımızı kılıyoruz yine layik değilim tabi dinime ama şükretmek kelimesinden yemin ederim artık gınaa geldi neye şükredelim yani abiKöle düzeni bunun adı
eyvallah bende Ordu Fatsa fındık işleri bitti sayılır burdaZonguldak abi dip var aramancık var ben biraz da tarla sahibi tanıdık ondan gidiyorum kestane başlayacak yakında da şimdi gitmezsem beni kestaneye almaz falan o yüzden gidiyom.abi
Roboto döndük awValla varya şükret diye diye diye ne hallere düşürdüler bizi tamam bizde Müslüman ız elhamdülillah elimizden geldiğince namazımızı kılıyoruz yine layik değilim tabi dinime ama şükretmek kelimesinden yemin ederim artık gınaa geldi neye şükredelim yani abi
Öyle ya sonumuz hayrolsunRoboto döndük aw
HAHAHAHHSHWHXJWKDKWKDJDEJDKWKKDEKKDKE KAFAYİYEDİMekonomik krizden dolayı herkesin beyni yandı dükkanın dışında alçı,sıva,dolgu yapılır falan yazıyor geçenlerde dükkana bir kızla annesi geldi diş dolgusu yapıyor musunuz dedi hayır yapmıyoruz dedim nasıl dişçi bura deyip bağırarak gitti
Utançtan buzdolabını sırtladımekonomik krizden dolayı herkesin beyni yandı dükkanın dışında alçı,sıva,dolgu yapılır falan yazıyor geçenlerde dükkana bir kızla annesi geldi diş dolgusu yapıyor musunuz dedi hayır yapmıyoruz dedim nasıl dişçi bura deyip bağırarak gitti
Bilgim yok reis vallaBol şanslar beyler kafam acayip iyi Bayadır TV izlemiyorum youtube de bir video denk geldim Putin seferberlik bomba falan diyorlardı sanırım savaş mavaş çıkmadı dimi biyerde
Son 10 dk1 gole kaldı kupon hadiii beeee
Gülmez kardeşimGaribanın yüzü gülürrr müüü