- 71,314
- 43,852
- 113
Valla deliricem gitti valla gitti deliricem 4 kupondur tektek gidiyorum yok deliricem kafayı yiycem siyiricam artık
Yuh be kötü olmuş 2-1den sonra 3.5 üst oranı 1.10un altindaydi.Ben bu yüzden 3-4 yıldır futbol bahsi oynamıyorum sadece tenis ve basketbolBen gs 3.5 ustten yattım 3 k gettı
Iy dusunup ms3.5 a dondum o koydu valla dıgerlerı cok rahat geldıydıYuh be kötü olmuş 2-1den sonra 3.5 üst oranı 1.10un altindaydi.Ben bu yüzden 3-4 yıldır futbol bahsi oynamıyorum sadece tenis ve basketbol
Aga senden çok şüpheleniyorum hiç konumda görmedim seni forumda da görmedim kimsin neden şuan çıktın ortayaGol geliyor izler söyledim ben atacaklar
Tmm özür dilerm ama ortalık karışık yani tribe giriyormTotem yapmak suç oldu geçmiş olsun artık ne diyim gelmem bir daha actigin konuya
Sağlık olsun dostum@Shellac lose tek golden lose ben gidiyorum köprüden atlamaya
Ooooooooooooof oooooofff vallahi gözlerim doluyor ya 3 kupondur gözlerim artık bundan sonra doluyor yani@wnrtndgr geçmiş olsun dost bu da tekten yattı. Seni çok iyi anlıyorum umarim toparlarsin.Ben de yükseklerden uçuyordum 2 haftadır dipteyim