- 71,313
- 43,852
- 113
Nerde yedin baralari sole sole nerde yedin yurolari söle soleomer oglan yabilan iyili de kotulu de unudmaz.
Nerde yedin baralari sole sole nerde yedin yurolari söle soleomer oglan yabilan iyili de kotulu de unudmaz.
Kubon kazanırsa zaten bana sigara parası kaliyo sana ne fercem ben sen bana fersnne bak girtlaktan ses geliyo donum olmasa gtm goruncekBana da fer 2000 kaybeddim today
Zlot 😢Nerde yedin baralari sole sole nerde yedin yurolari söle sole
Aga alındın mı ama suç bende değil ki @Distin abim şahit yani 2 kere çeyrek verdin bir kere ilk yarı oyna dedin maçta ilk yarı yok maçtaCanın sağolsun
Laaaa kıyamam heZlot 😢
Yok be bro gelir inş takipteyimAga alındın mı ama suç bende değil ki @Distin abim şahit yani 2 kere çeyrek verdin bir kere ilk yarı oyna dedin maçta ilk yarı yok maçta
Sana demedikmi bis zlot oynama die gaybedersen tostun olmas kasanirsan çok olur demedik mi he @Distin api demedikmiZlot 😢
AdamsnYok be bro gelir inş takipteyim
Dost adama 2 gün sonrasının maçını fermişsinMiami Indiana 227.5 üst @Marley15
Hayadımda pi kere sılot oynamadım sılot heb alır asla fermez. açın göslerinisi ardıkSana demedikmi bis zlot oynama die gaybedersen tostun olmas kasanirsan çok olur demedik mi he @Distin api demedikmi
He yarinmis bu @Marley15 bunu sectimDost adama 2 gün sonrasının maçını fermişsin
Bı siakam napıyor sahada Bogdanovic rahat geldiHayadımda pi kere sılot oynamadım sılot heb alır asla fermez. açın göslerinisi ardık
Zuhahahhahahahahhahahahhahahwhwhhs gümlwdimmmmm ahhahahahahDost adama 2 gün sonrasının maçını fermişsin
Son külen iyi külerZuhahahhahahahahhahahahhahahwhwhhs gümlwdimmmmm ahhahahahah
BuhahahahhahahahshshSon külen iyi küler
Bolsans dostSon maçı da kendim yazdım
@Ahmo1993 @66yozgat
Bol şansımız olsun gelirse 60 ar sizde Ekli dosyayı görüntüle 286514