- 102
- 3
- 18
Arkadaslar malmosiniz deneme bonusu farklı.bisey freebet baska bisey freebetin çoğunda kupondan verilen para cıkar
yaşın kaç bilmiyorum da tanımadığın insanlara mal diyerek mal olduğunu anlatmayamı çalışıyorsun her site kafasına göre kural uyduruyo oran şartı koyuyor senin kadar bizde biliyoruz hitap ederken saygılı olArkadaslar malmosiniz deneme bonusu farklı.bisey freebet baska bisey freebetin çoğunda kupondan verilen para cıkar
Neden kardeş sen çeyrek mafyamisin yoksa bu forumun ağası senmisin hayırdırBurada ki herkesi uyarıyorum . Ben varken bu ortam da hiç kimse posta koyamaz . Adam gibi durun , sözlerinize dikkat edin . Saygılı olun birbirinize karşı .
2003 lüsün galiba sana laf sölemiycem.bile cry moreyaşın kaç bilmiyorum da tanımadığın insanlara mal diyerek mal olduğunu anlatmayamı çalışıyorsun her site kafasına göre kural uyduruyo oran şartı koyuyor senin kadar bizde biliyoruz hitap ederken saygılı ol
canlı destekten isteye bilirsnOTOMATİKMİ CANLI DESTEKMİ YUKLUYOR ARKIDISLER
Sen ne ayaksın malmısınız diye konuşuyorsun ondan sonra yok 2003 lüsün yok cevap vermiyorum komik2003 lüsün galiba sana laf sölemiycem.bile cry more
Sende 12 yaşındasın heralde2003 lüsün galiba sana laf sölemiycem.bile cry more
Açligin lüzumu yok44. TL tütü 34 yatı 10 NERDE dedim engel ati