- 1,534
- 910
- 113
Öncelikle bol şans , dün katılmadım etkinliğine su an bakıyorum ucunda ödül olmayınca genel konuşuyorum kimse gelmemiş. 5 kişiye 20 tl desen burda en az 20-30 kişi olurduKimse yok mu 1-1
Öncelikle bol şans , dün katılmadım etkinliğine su an bakıyorum ucunda ödül olmayınca genel konuşuyorum kimse gelmemiş. 5 kişiye 20 tl desen burda en az 20-30 kişi olurduKimse yok mu 1-1
Aynen öyleÖncelikle bol şans , dün katılmadım etkinliğine su an bakıyorum ucunda ödül olmayınca genel konuşuyorum kimse gelmemiş. 5 kişiye 20 tl desen burda en az 20-30 kişi olurdu
Penaltı olmasa fener gol atamayacakVe 2 1 kardeşim
senin ismini çekilişte 2 defa yazacağım helal olsunİlk won
En az 2 tane daha atarPenaltı olmasa fener gol atamayacak
Benim geç yazmamın sebebi maçları izliyerek totemliyorumsenin ismini çekilişte 2 defa yazacağım helal olsun
hacı benim de kornerli kuponum var benim de mazeretim var ben de bi taraftan maçı takip ediyordumAynen öyle
Benim bahsin bitti üst dedikkırmızı da geldi iki penaltı oh mis
aynen kaldı 2 maç ben Fenerbahçelilere atıfta bulundum yaBenim bahsin bitti üst dedik
ben kazanan arkadaşlara mesaj da attımDostum dün çok çekiliş vardı kazananlar görmüyor bazen gözden kaçabiliyor. Özelden mesaj atılabilir arkadaşlara böyle durumlarda
Zehirli oku atmasaydınTebrikler
Bizede haber et diğer kuponlarıZehirli oku atmasaydın