ben hala asuyu bekliyorum anlamadım gittiEklendi beyler hadi size bol şans
ben hala asuyu bekliyorum anlamadım gittiEklendi beyler hadi size bol şans
Düşman ? Manyakmisin aq maçı izle boş yorum yapmaFener düsmanları ağlamaya başladı yine
Knki daha önce 25 tl deneme bonusı veeiyorlardı bi onu almıştım ama o yatırımlı idibol şans
Kimseye ödeme yapmaz ama fakir umudu işte bekliyoruzbu siteyi yılbası piyangosunda 70 milyon kazanan adam acmadıysa ödemeye yetişemez..
ALMIŞSSIN İŞTE REİS DENEME BONUSU DIOR YENI UYELERE DIOR KANKAKnki daha önce 25 tl deneme bonusı veeiyorlardı bi onu almıştım ama o yatırımlı idi
Ne dedinde vermedi dagcabAsu vermedi zilli tekrar bağlandım şu anda 64 deyim umarım alex denk gelir
sms falan gelmedi 50 yi ateşlermisin dedim vermedi aq karısıNe dedinde vermedi dagcab
Ateslermisin ne olum rica etsem elli TL'yi alabilirmiyim diyeceksin vermezse söv kaçsms falan gelmedi 50 yi ateşlermisin dedim vermedi aq karısı
bu defa bi ricada buluncam bunda da olmazsa sahte yatırım talebi atcamAteslermisin ne olum rica etsem elli TL'yi alabilirmiyim diyeceksin vermezse söv kaç
konya kırmızı yedi olm ne konyası aqBende alabilirsem 13 orandan Konyaya basicam