- 5,153
- 2,210
- 113
çok zorÇekim talebi verdim arkadaşlar bakalım gelicrkmi
Herkes cekmis sikinti yok zor olan ne?çok zor
Sen sadece bu foruma takiliyosun galiba herkes paylasmis cekimlerini 200 ... 480... ben gordumkardeş kim çekmiş güldürme beni çeken resmini atar o kadar emek vermiş ama çok zor ödeme alamaz.
kardeşim ben burdan başka bir yere bakmıyorum ki burda resmini atıp çekim veren olup alan olsa tamam derim görüşümü bildirdim sadece inş alabilir tabiki ama dedigim gibi benim görüşüm çok zor.Sen sadece bu foruma takiliyosun galiba herkes paylasmis cekimlerini 200 ... 480... ben gordum
bak gördünmü çekende yok ödeme alanda ön yargılı davranıp yanıltıyorsun milleti insanlarda bir umut çabalıyor.Beyler kazanipta çekim yapan ya da bekleyen var mi
Hepsi kaybetmis hocam ozamanbak gördünmü çekende yok ödeme alanda ön yargılı davranıp yanıltıyorsun milleti insanlarda bir umut çabalıyor.
bence kimse çekmemiş en basiti çeken olsa sen diger siteden alıp yine kanıtladın. keşke çekseler sevinirdim arkadaşlar adına.Hepsi kaybetmis hocam ozaman
Al şimdi susbence kimse çekmemiş en basiti çeken olsa sen diger siteden alıp yine kanıtladın. keşke çekseler sevinirdim arkadaşlar adına.