hangi oyundaAldım ben 40 tl kazandım rulete girecem
hangi oyundaAldım ben 40 tl kazandım rulete girecem
Gates of olymusda geçerli kazancı her alanda kullanabilirsinhangi oyunda
kardeşim nereye ekliyorlar direk yüzüme kapatıyor senin yğzünden boşu boşuna üye olduk sinir ettin üstüneYoğunluktan Dolayı Gün İçerisinde Bonusunuz Eklenecektir .. yetkililerin yazdığı bu beyler eklerler
Kardeşim anlamıyomusun ekliceğim dediler yalanmı sölicekler sanki başka bonus var piyasada bunu bekles3n ne olacakeklemez bosuna uye olduk alan aldı xd
Bize niye eklediler?kardeşim nereye ekliyorlar direk yüzüme kapatıyor senin yğzünden boşu boşuna üye olduk sinir ettin üstüne
100kere bağlandım 101.cideyim drek yüzüme kapatıyor site elemanıysan demekki eklemiş sanaBize niye eklediler?
Hadi diyelim ben site elemanıyım alanlar da mı site elemanı paylaşıyoz suç paylaşmıyoz suç100kere bağlandım 101.cideyim drek yüzüme kapatıyor site elemanıysan demekki eklemiş sana
Adami dövseydin bide eklenecek denmiş ya daha ne densin.. adam görmüş paylaşmiskardeşim nereye ekliyorlar direk yüzüme kapatıyor senin yğzünden boşu boşuna üye olduk sinir ettin üstüne
Site ödeme yapar rahat ol parayı çöp etmeBen 1100 yaptım çekim veremiyorum destekte cevap vermiyor
kardeşim 150.oldu destekten birşey yazmadan direk atıyor sizin gibiler yüzünden boşa üye oluyoruz sitelere ayıptırAdami dövseydin bide eklenecek denmiş ya daha ne densin.. adam görmüş paylaşmis