Beşiktaş maçına ne diyon dost bu haftaVarsa Bi 300 k da beraber ezelim dost
Beşiktaş maçına ne diyon dost bu haftaVarsa Bi 300 k da beraber ezelim dost
Enişte sabahtan beri Bi ayıkamadın Konyaspor diyorum ne beşiktaşıBeşiktaş maçına ne diyon dost bu hafta
Konya aldı dost Beşiktaş önemli olanEnişte sabahtan beri Bi ayıkamadın Konyaspor diyorum ne beşiktaşı
8 maç ilk mac dk 10 2-0 kaldı 7 reco adım adım 1976 yaArkadan stutgarta oyna dıyende enıste sıte adamı
Bol şans 20 TL yi 22 k yapmıştım neden olmasın şans seninle olsun dostŞu maç gelirse daha az riskli maçlarla çifte şans yada 1.5 üst oynayarak 9 K ya ulaşmaya çalışacağım. @NashNash ve @Marley15 den gelen şans parası ile.
Ekli dosyayı görüntüle 317130
Benim gibi yapan yoktur dost 90 kuruş 90 kurusu 8500 yaptım o günden sonra don atlet gömlek çorap ne varsa bıraktıkBol şans 20 TL yi 22 k yapmıştım neden olmasın şans seninle olsun dost
Doğrudur yaramaz mk parasıBenim gibi yapan yoktur dost 90 kuruş 90 kurusu 8500 yaptım o günden sonra don atlet gömlek çorap ne varsa bıraktık
Gardasımmmm 🧿8 maç ilk mac dk 10 2-0 kaldı 7 reco adım adım 1976 ya
Adam seçer kimine yarar kimini alır kullanır santim santim curursun dostDoğrudur yaramaz mk parası
Sarı lira 50 Lik oluyo reco keşke 200 Luk sarı olaymisGardasımmmm 🧿
En korktuğum oran 1.60 uyuz oluyorum mk inşallah son dakika lar gelirŞu maç gelirse daha az riskli maçlarla çifte şans yada 1.5 üst oynayarak 9 K ya ulaşmaya çalışacağım. @NashNash ve @Marley15 den gelen şans parası ile.
Ekli dosyayı görüntüle 317130
Onu da yaparız maclarımıx gelsınSarı lira 50 Lik oluyo reco keşke 200 Luk sarı olaymis