- 55
- 10
- 8
dostum 189 liralık istedigin alanda cevrim yap sonra 200 tl cekim talebi ilet tabi paran 200 olursa bir iki saatte paran geliyorBeyler 63 TL cikti şimdi ne yapacam
dostum 189 liralık istedigin alanda cevrim yap sonra 200 tl cekim talebi ilet tabi paran 200 olursa bir iki saatte paran geliyorBeyler 63 TL cikti şimdi ne yapacam
düz banka havalesi hocamHangi yöntemle çekim talebi verdin
Dost sen canlıya mi yazdın yoksa bekledinmi normal 2 saatdüz banka havalesi hocam
benimki 100 de geldi80 dakika oldu hâla gelmedi para
canli aktifken canliya yazdim dedim cevrim tamamlanmis mi bi bakar misiniz diye canlidaki neskahve de biz burdan bakamiyoruz cekim talebi verin deyip basindan atti tamamlamisimdir heralde diye dusunerek (2400 cevrim vardi garanti olsun diye 2500 cevrim yaptim) cekim talebi verdim sonraki saatler zaten canliya goradaki 216'yı koymuşlar hicbir cevap alamiyorsun bekledim araya bir twd bölümü ekleyim belki gelir dedim 1 saat 40 dakkada geldiDost sen canlıya mi yazdın yoksa bekledinmi normal 2 saat
Oyunlar 2Tl çeviriyor14 kuruştan oyun 4-5 kez spine giriyor 50 spin total 1 tl veriyor ne lan bu tezgah lan bu
dostum 3:26 talep 5:02 onayÇekimi gelen var mı 1 2 saat önce talep edip
4:31 de talep ettim daha bekliyorum sizin çekimler son değildir umarımdostum 3:26 talep 5:02 onay