Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Xbetgames 50 Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haliltunc10

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
55
10
8
Dost sen canlıya mi yazdın yoksa bekledinmi normal 2 saat
canli aktifken canliya yazdim dedim cevrim tamamlanmis mi bi bakar misiniz diye canlidaki neskahve de biz burdan bakamiyoruz cekim talebi verin deyip basindan atti tamamlamisimdir heralde diye dusunerek (2400 cevrim vardi garanti olsun diye 2500 cevrim yaptim) cekim talebi verdim sonraki saatler zaten canliya goradaki 216'yı koymuşlar hicbir cevap alamiyorsun bekledim araya bir twd bölümü ekleyim belki gelir dedim 1 saat 40 dakkada geldi

haliltunc10

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
55
10
8
dostlar nacizane tavsiyemdir freespinden cikan kazancın cevrimini slotta yapacaksanız 1.25 den sweet bonanza cevirin para kaybetmiyorsunuz cevrimi tamamlarken, şekerler gelir gideri kendi kendine dengeliyor 1.25 de ha bir de 10 oyun arasindan en baştaki oyunu sectim ben iki tane artist adamin oldugu, 3 kere falan oyuna aldi 799 lira verdi totalde, sonrasinda cevrimini yapip parayi cektik, yani en başta o iki gozluklu adamin oldugu oyunu tavsiye ederim

Son düzenleme:

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
669
330
63
Cekim vereli tam 2 saat oldu ödeme falan yok. Taklaya mi geldik acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...