Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Xchief 100 Usdt Deneme Bonusu Yatırımsız Forex

mmuratt76

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23
4
3
Mesaj geldi kyc onaylandı sanırım ondan sonra hesabım kapandı anlamadım yani niye oldu IMG_2639.png

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
885
294
63
Kurcaladikca sistemi çözdüm. Kyc onaylansinda çekim yapalım 🤣

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
986
935
93
100 dolara Amerika’da adam vuruyorlar beleşten 100 dolar çekebilir misiniz la 🤣🤣

ogushann61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
383
68
28
Bende bu aşamaya kadar geldim yardımcı olcak yok mu devamı için hayrına
1000004590.jpg

Frknksml

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8
1
3
Beyler bana yardımcı olabilecek varmı anlamadım bu işten yarı yarıya bölüşürüz yardım eden olursa

mahmuttrm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
338
232
43
Kamera çalışmıyor uygda saçma

Muratorak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
320
209
43
100 usd çektim teşekkürler
Bi ekran resmi atar misin kardeşim banka dokumune kadar saat 22:35 saatlerinde gelen gideni. Ulan ne kolpasiniz olmayacak imkansiz sitelerden cekim yaptim diyor insanlari kandiriyorsunuz. Bu siteye uye olmadimda olmamda hicbir yurt dışı kaynakli siteye uýe olmam çünkü global hizmet veren sadece yüzde 2'si gerisi kazancın olsa bile kurallara uysan bile tc vatandaşı olduğunu ögrendikleri an dogrulamada engeli basiyorlar.

BonnieParker

Rus Mafyası
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,694
1,063
113
Bi ekran resmi atar misin kardeşim banka dokumune kadar saat 22:35 saatlerinde gelen gideni. Ulan ne kolpasiniz olmayacak imkansiz sitelerden cekim yaptim diyor insanlari kandiriyorsunuz. Bu siteye uye olmadimda olmamda hicbir yurt dışı kaynakli siteye uýe olmam çünkü global hizmet veren sadece yüzde 2'si gerisi kazancın olsa bile kurallara uysan bile tc vatandaşı olduğunu ögrendikleri an dogrulamada engeli basiyorlar.
Atayım sana 100 lira 2 ekmek al kendine