- 885
- 294
- 63
Ss atarmisin dost100 usd çektim teşekkürler
Ss atarmisin dost100 usd çektim teşekkürler
tebriklerr bizede tüyo verir misin100 usd çektim teşekkürler
aynisi banada olmusMesaj geldi kyc onaylandı sanırım ondan sonra hesabım kapandı anlamadım yani niye oldu Ekli dosyayı görüntüle 643066
Telegram desteğe yazınaynısı
aynisi banada olmus
Anlamadım ki ben 5 saattir daha 8 lot yapabildim bide odemezlerse varyanaptın 6 hesap mı açtın teyzene, amcana?
Çok uzun iş be dost. İnşallah halleder ödeme alırsın benim kyc onaylanmadi dahaAnlamadım ki ben 5 saattir daha 8 lot yapabildim bide odemezlerse varya
30 lot yani 100 100 otuz kat evivetor gibi düşün 100 dolar lot al 3.5 dolar kar olunca boz böyle böyle 30 işlem yap sonra 100 dolar cekBende bu aşamaya kadar geldim yardımcı olcak yok mu devamı için hayrına
Ekli dosyayı görüntüle 643113
bişeyinin örekesi 1 kere attın tamam 2. ye nden atıyon mkGUVENILIR SAGLAM BIR SITE
Ekli dosyayı görüntüle 643242
Bi ekran resmi atar misin kardeşim banka dokumune kadar saat 22:35 saatlerinde gelen gideni. Ulan ne kolpasiniz olmayacak imkansiz sitelerden cekim yaptim diyor insanlari kandiriyorsunuz. Bu siteye uye olmadimda olmamda hicbir yurt dışı kaynakli siteye uýe olmam çünkü global hizmet veren sadece yüzde 2'si gerisi kazancın olsa bile kurallara uysan bile tc vatandaşı olduğunu ögrendikleri an dogrulamada engeli basiyorlar.100 usd çektim teşekkürler
Atayım sana 100 lira 2 ekmek al kendineBi ekran resmi atar misin kardeşim banka dokumune kadar saat 22:35 saatlerinde gelen gideni. Ulan ne kolpasiniz olmayacak imkansiz sitelerden cekim yaptim diyor insanlari kandiriyorsunuz. Bu siteye uye olmadimda olmamda hicbir yurt dışı kaynakli siteye uýe olmam çünkü global hizmet veren sadece yüzde 2'si gerisi kazancın olsa bile kurallara uysan bile tc vatandaşı olduğunu ögrendikleri an dogrulamada engeli basiyorlar.