Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Xchief 100 Usdt Deneme Bonusu Yatırımsız Forex

oguzhank16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
51
28
Beyler 100 dolar eklendi bana alıp satma işini nereden yapıyoruz

Kerem89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
222
66
28
Kimlik on arka yüz ve selfie gönderdim sadece kimlik ile çekindim kağıda herhangi birşey yazmadan selfie çekindim doğrumu??

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,853
2,004
113
Bundan bişey kazanamam büyük ihtimal ama inat ettim uğraşa uğraşa bağladım hesabı

Ahmetss01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
281
94
28
bende bu işlem açma butonu aktif değil.neden acaba

Ramazancayir

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
1
3
Kral 100 dolar eklendide bu loy yapma işlemi nasıl oluyor Yapamadim yardımcı olanana yardımcı olurum

Metanel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
47
28
100 dolarım 30 lotluk işlem şartı var işlem hacmi tamamlandiginda Max 100 dolar çekebilirsiniz arkadaşlar ben kyc yaptım doğrulamasini bekliyorum alın sizde yapın KYC dogrulama bitince mt4-classic hesabı veya mt4 directfix hesabi açacaksınız 100 doların hesabınıza gececek işlem yapmayaca baslayacaksiniz detaylari burdan okuyabilirsiniz
bonus yüklenmişmi benim hiç anlamadım Türkçesinde yok

Ekli dosyalar

Mervetu

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44
5
8
100 dolarım 30 lotluk işlem şartı var işlem hacmi tamamlandiginda Max 100 dolar çekebilirsiniz arkadaşlar ben kyc yaptım doğrulamasini bekliyorum alın sizde yapın KYC dogrulama bitince mt4-classic hesabı veya mt4 directfix hesabi açacaksınız 100 doların hesabınıza gececek işlem yapmayaca baslayacaksiniz detaylari burdan okuyabilirsiniz
Yardımcı olursanız

eyyuphanozden

Yeni üye
Yeni Üye
1
0
1
Herşey tamam 100 USD Aldım ama kullanamıyorum