- 234
- 88
- 28
Paran yetmiyordostlar bir işlem yaptim tekrar 2.islemi neden açamıyorum yani ilk işlem kar oldu 2.islem açılmıyor ilkini kapattım bilen varmi
Paran yetmiyordostlar bir işlem yaptim tekrar 2.islemi neden açamıyorum yani ilk işlem kar oldu 2.islem açılmıyor ilkini kapattım bilen varmi
dost 105 dolar var şuan nasıl yani yetmiyor tekrar 2.islemi acamiyormuyum ya işlem.aciyor dost bir suru ama sabah çıkıyordu kar zarar ekranı şimdi cikmyor bir sürü işlem olmasına rağmenParan yetmiyor
biz oraları gectikte ben 2.islemi yapamıyorum.100 dolar eklendi Hesap bağlanmıyor ne yapacaz
At ekran görüntüsü nasıl açıyorsun bilmesek yiyeceğiz1 lot açıyorum ben
Yazdık anlamıyorsun 2.5 milyon dolar işlem yapman gerekiyor hala iddia ediyorsun 250 işlem falan 100x leEkli dosyayı görüntüle 643478Ekli dosyayı görüntüle 643480
3 işlem yaptım ama hala 0 lot kaç işlem gerekiyor böyle
Çok karışık bişey bu site çözemedim bende kimlik yükledim doğrulandımı obile belli değil🤔Kral 100 dolar eklendide bu loy yapma işlemi nasıl oluyor Yapamadim yardımcı olanana yardımcı olurum
bonus yüklenmişmi benim hiç anlamadım Türkçesinde yok100 dolarım 30 lotluk işlem şartı var işlem hacmi tamamlandiginda Max 100 dolar çekebilirsiniz arkadaşlar ben kyc yaptım doğrulamasini bekliyorum alın sizde yapın KYC dogrulama bitince mt4-classic hesabı veya mt4 directfix hesabi açacaksınız 100 doların hesabınıza gececek işlem yapmayaca baslayacaksiniz detaylari burdan okuyabilirsiniz
100$ Para Yatırmadan Bonus
<i>Para Yatırmadan Bonus </i> – Burada xChief'te, kaydolduğunuzda size para yatırmadan 100$ ücretsiz bonus veriyoruz. Bu, şirketin hizmetlerini denemenize ve seçtiğiniz işlem stratejisini test etmenize olanak tanır. Hesap doğrulaması başarıyla tamamlandıktan sonra, xChief mobil uygulamasından...www.xchief.com
Yardımcı olursanız100 dolarım 30 lotluk işlem şartı var işlem hacmi tamamlandiginda Max 100 dolar çekebilirsiniz arkadaşlar ben kyc yaptım doğrulamasini bekliyorum alın sizde yapın KYC dogrulama bitince mt4-classic hesabı veya mt4 directfix hesabi açacaksınız 100 doların hesabınıza gececek işlem yapmayaca baslayacaksiniz detaylari burdan okuyabilirsiniz
<i>Para Yatırmadan Bonus </i> – Burada xChief'te, kaydolduğunuzda size para yatırmadan 100$ ücretsiz bonus veriyoruz. Bu, şirketin hizmetlerini denemenize ve seçtiğiniz işlem stratejisini test etmenize olanak tanır. Hesap doğrulaması başarıyla tamamlandıktan sonra, xChief mobil uygulamasından...www.xchief.com
başkan kyc yaptık vs yüklenmedi bi eksikmi var acabaKYC doğrulaması tamamlanan arkadaşlar yorumlarda belirtsin yardımcı olurum
Herşey tamam 100 USD Aldım ama kullanamıyorum100 dolarım 30 lotluk işlem şartı var işlem hacmi tamamlandiginda Max 100 dolar çekebilirsiniz arkadaşlar ben kyc yaptım doğrulamasini bekliyorum alın sizde yapın KYC dogrulama bitince mt4-classic hesabı veya mt4 directfix hesabi açacaksınız 100 doların hesabınıza gececek işlem yapmayaca baslayacaksiniz detaylari burdan okuyabilirsiniz