Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet xgoktugx29 / 21 Yaşındayım

xgoktugx29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
856
846
93
Evet abilerim kardeşlerim sayın yöneticilerim
Bu gün itibari ile 21 yaşındayım belkide hayatımın en güzel yılları ama ne kimse bana mesaj attı ne kimse doğum günümü kutladı arkadaşlar okey oynuyordu yanlarına uğradım çocukluk arkadaşlarım oysaki kafede 00:00 dan sonra başkasının doğum gününü kutladılar bende öyle izledim bu içimdeki burukluğu paylaşmak istedim .

xgoktugx29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
856
846
93
ne sevgilimiz var ne dostumuz doğum günümüzü bilecek en azından bir mesaj atıcak kimsemiz yok :)

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,064
3,154
113
doğum gününü kutlarım dost, nice senelere :) boş ver takma kafana iyi dostlar edinmeye bak

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,952
12,093
113
Evet abilerim kardeşlerim sayın yöneticilerim
Bu gün itibari ile 21 yaşındayım belkide hayatımın en güzel yılları ama ne kimse bana mesaj attı ne kimse doğum günümü kutladı arkadaşlar okey oynuyordu yanlarına uğradım çocukluk arkadaşlarım oysaki kafede 00:00 dan sonra başkasının doğum gününü kutladılar bende öyle izledim bu içimdeki burukluğu paylaşmak istedim .
Mutlu yıllar kardesim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,866
47,753
113
Sağolun dostlar teşekkür ederim
Doğum günün kutlu olsun.herweyden önce paran varsa daha kıymetlidir bu hayatta.takma kafana daha nasipse kutalnicak doğum günün çok ben senden 16 tane fazla kutladım benimde başıma geldi böyle şeyler hiç dert etmem çokta s.k.mde derim 😂

DGNGKLP

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
734
165
43
Kardesim Doğum günün kutlu olsun nice senelere inş seni sormayani sende sorma bosver bütün arkadaşlıklar dostluklar çıkar üzerine olmuş hatta sevgili olanlar Bile öyle yalnızlık her zaman daha iyidir kahpelik yapaninda olmaz iyi geceler..

xgoktugx29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
856
846
93
Ne bileyim abi bir kişide mesaj atmazmı demezmi ailem bile koyuyor gerçekten ama neyse unuturuz 2-3 güne alışığız @Hayatindibi

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Cok duygusal bir arkadasimiz var dogum gununu kutlasalar ne olacak kutlamasalar ne olacak su an derdin yok ki bunlari kafaya takiyorsun ileride dertlerin sirtina yuk olunca bugunu ve bu yazdiklarimi unutma bir abim vardi boyle soylemisti benim de o zamanlar kafaya taktigim seye bak diyip guleceksin kendi kendine bu arada dogum gunun kutlu olsun

Huso63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,062
795
113
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara kardeşim