payfix ve havale ile calısıyoruz artık kardeşim1 k da yaparda papara ya atar engellersen problem olmaz
payfix ve havale ile calısıyoruz artık kardeşim1 k da yaparda papara ya atar engellersen problem olmaz
Knka bak şimdi zaten 50 ye 225 geldi .125 bende kalsın 75 kar kalsın 300 yaparsak xmenabimle recebe 25 er atak .kardada ortagiz .zaman geçsin belki şans yanindadirkanka öyle olmuyor her zaman ama %50den fazlasında yapmıslıgım var
mesuliyet kabul etmem
Yada bana ben erhanapayfix ve havale ile calısıyoruz artık kardeşim
Owww erhanım deneKnka bak şimdi zaten 50 ye 225 geldi .125 bende kalsın 75 kar kalsın 300 yaparsak xmenabimle recebe 25 er atak .kardada ortagiz .zaman geçsin belki şans yanindadir
Ooo iyiymiş ozaman problem yok Valla senin olaydan sonra paparayı kapattımpayfix ve havale ile calısıyoruz artık kardeşim
tamam kardeşim yıkalım buraları bakalım siz bilirsiniz ben hepimiz kazanalım isterim niyetimizi öğrendi herkes çok şükürKnka bak şimdi zaten 50 ye 225 geldi .125 bende kalsın 75 kar kalsın 300 yaparsak xmenabimle recebe 25 er atak .kardada ortagiz .zaman geçsin belki şans yanindadir
Bende ecopayzda para var nasil yapak knkatamam kardeşim yıkalım buraları bakalım siz bilirsiniz ben hepimiz kazanalım isterim niyetimizi öğrendi herkes çok şükür
Bende var ecoBende ecopayzda para var nasil yapak knka
Bende var eco
siteye yükle şifreni ver çapraz çekim olan siteye yükle asyaya mesela sonrasına bakarızBende ecopayzda para var nasil yapak knka
Knka sen bıldınya tahmındeBeni kimse birşeye dahil etmiyor en iyisi uyuyayım ben
Knka Asya'da üyeliğim yokki pumabet olurmusiteye yükle şifreni ver çapraz çekim olan siteye yükle asyaya mesela sonrasına bakarız
sen sansarın cekilişten 20 lira almadın mı Ersinim sen yapma bari bize istihbarat geliyorBeni kimse birşeye dahil etmiyor en iyisi uyuyayım ben
Oraya Eco ile yatırım yok pardonKnka Asya'da üyeliğim yokki pumabet olurmu
Kanka canım sıkılıyor tahmini bildim diye çıkayımmı bide para da atmamış banaKnka sen bıldınya tahmınde
sor kanka vpnden baglanarak oynayabilir miyim diyeKnka Asya'da üyeliğim yokki pumabet olurmu
ok derse paslasalımsor kanka vpnden baglanarak oynayabilir miyim diye